Pretraga

Od sutra u knjižnice bez zakasnina i s članarinom u pola cijene

A- A+

Mjesec studeni definitivno je mjesec posvećen ljubiteljima dobroga štiva. Osim što je u tijeku najpoznatiji i najveći sajam knjiga ‘Interliber’ na Zagrebačkom Velesajmu, u gradovima diljem Hrvatske obilježavaju se dani posvećeni književnosti. Uz Sajam gdje knjige možete kupiti po povoljnijim cijenama, u Rijeci i Zagrebu knjižnice su svojim budućim i sadašnjim članovima osigurale još jednu pogodnost.

Izdvojeni članak

[FOTO] Paradoks kod NSK: Zar se ovako prolaze ispiti u Zagrebu?

Zahvaljujući obilježavanju Mjeseca knjige oni manje odgovorni članovi, u najvećoj knjižnici u Zagrebu, popularnom NSK moći će dva dana odnosno, 10. i 11. studenoga besplatno vraćati zakašnjele knjige. Dovoljno je samo da knjige vratite na pult na kojemu su bile posuđene, odnosno na ulaznoj razini i u čitaonicama na 3. i 4. katu. 

Koji kilometar jugozapadno od glavnoga grada, točnije u Gradskoj knjižnici u Rijeci budući članovi 11. studenoga godišnju će članarinu moći uplatiti umjesto 50 kuna, samo 25 kuna. Povodom obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica u riječkim će knjižnicama članarina biti prepolovljena, a građani će akcijsko učlanjenje moći ostvariti od 8:00 do 19:30 u čak 10 ogranaka Gradske knjižnice:

Središnji odjel Palača Modello, M. Gupca 23 

Središnji odjel Filodrammatica, Korzo 28 

Dječji odjel Stribor, Trg 128. Brigade HV-a 6 

Odjel periodike, Bačvarska 2 

Narodna čitaonica, Korzo 24 

Ogranak Trsat, V. Bubnja 1 

Ogranak Zamet, Trg riječkih olimpijaca 1 

Ogranak Turnić, F. Čandeka 36E 

Ogranak Drenova, Brca 8b 

Knjižnica Čavle, Čavle 206

Također, akcijska cijena na Dan knjižnica može se ostvariti i za cijelu obitelj pa tako za četiri člana obitelji možete dobiti četiri iskaznice za 100 kuna.