Pretraga

Ovog vikenda ne propustite jedini buvljak koji gura i mušku second-hand odjeću

A- A+

Dugo smo ga čekali i po svemu sudeći, ni ovaj Najs buvljak neće razočarati. Nakon četiri uspješna modna buvljaka u proteklih nekoliko godina, ekipa iz Najsa vraća se u velikom stilu. Ovog puta organiziraju second-hand vikend u trajanju od čak dva dana. Tako ćete tijekom subote i nedjelje, 27. i 28. kolovoza, moći kupiti pomno odabrane second-hand komade od više od 30 različitih izlagača.

najs buvljak

Najs buvljak ugostit će 30 izlagača u dva dana, a održava se 27. i 28. kolovoza u zagrebačkom Lemon Marketu | Foto: Mirna Marić

Ovogodišnja lokacija je prekrasni ambijent novog zagrebačkog kafića, Lemon Marketa, koji se smjestio pored koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Orljavičkoj ulici broj 3, Zagreb. Osim toga, na Najs buvljaku opet gostuje i modni brend Pišem ti po zidu s promotivnim cijenama svojih najprodavanijih majica, koji svim kupcima na licu mjesta osigurava i dodatni popust. Ovaj brend dio je kreativne zajednice Modna katedra koja proizvodi majice od 100% organskog pamuka. Održivost i kreativnost, zaštitni su znak ovog brenda.

najs buvljak

Foto: Najs buvljak

Više od 30 različitih izlagača u dva dana

Najs buvljak donosi selekciju second-hand muške i ženske odjeće, obuće i modnih dodataka. Uz poznate high street fashion brandove i vintage komade, Najs buvljak za svoje kupce osigurava i sportske, streetwear te accessible luxury brandove.

Pronaći ćete Maje, Baldinini, Lacoste, Varteks, Replay i Desigual komade, odnosno Bad Monday Apparel, Adidas, Nikea i Hummel. Ponuda je različita za pojedini dan pa preporučujemo da naiđete oba dana. Na Facebook i Instagram profilu Najs buvljaka možete vidjeti koje artikle su izlagači pripremili.

najs buvljak

Foto: Najs buvljak

Muška second-hand scena

Najs buvljak ciljano bira svoje izlagače na osnovi njihove ponude pa tako svaki puta ugoste i određeni broj izlagača s muškom odjećom.

“Trenutno u Hrvatskoj nećete pronaći dobro rješenje ako imate višak muške garderobe. Zato smo kroz Najs buvljak počeli razvijati i mušku second-hand scenu. Želimo biti unisex platforma za second-hand prodaju odjeće”, navodi organizatorica, Martina Marić.

Dodaje i da su u sklopu promocije muškog second-handa prije nekoliko godina organizirali buvljak pod nazivom “Kupi muški”, gdje su se ciljano obraćali onima s muškom garderobom. Upravo taj buvljak bio je najposjećeniji Najs event do sada. Ipak, nada se da će ovaj second-hand vikend u Lemon Marketu i to nadmašiti.

najs buvljak

Foto: Najs buvljak

Novi kafić Lemon Market

Poprište novog Najs buvljaka je friško otvoreni kafić Lemon Market. Ambijent oduševljava, ali ni ponuda kafića ne kaska. To nas ne iznenađuje, s obzirom na to da vlasnici Lemon Marketa, Mario Piteša i Ivan Knežević, imaju već bogato ugostiteljsko iskustvo izgrađeno kroz vođenje poznatog kafića A most unusual Gin Garden.

Foto: Lemon Market

Najs atmosferu upotpunjuju i DJ-evi

Potpis Najs buvljaka nije samo selekcija odjeće, već i najs atmosfera koju organizatori uspijevaju postići na svojim buvljacima. S jedne strane to je dobro odabrana lokacija, a s druge strane, za dobru dnevnu atmosferu za oba dana pobrinut će se i DJ-evi koji će vrtjeti vinile – Eva, Petar, Filip i DJ Idris. Nakon završenog buvljaka u 19:00 sati, svoju subotnju večer možete nastaviti u Lemon Marketu.

Foto: Mirna Marić

Nagrade za kupce

I ovaj puta kupce čekaju nagrade. Svatko tko kupi nešto na buvljaku bit će nagrađen čašom Freixenet pjenušca, u čast otvorenju Lemon Marketa i prvom ovogodišnjem Najs buvljaku.

Više informacija potražite na Facebook eventu.