Pretraga

Rammstein kriv za pucnjavu u američkoj školi

A- A+

www.monitor.hr

Nakon što je 15-godišnji Bobby Gladden u školi u Baltimoreu upucao 17-godišnje Daniela Borowya, glasnogovornici policije i mediji su kao glavni razlog ovom postupku naveli njegvu opsjednutost njemačkim metal bendom Rammstein. U tijeku odluke hoće li mu se suditi kao odrasloj osobi za pokušaj ubojstva, valjda je najlakše bilo okriviti bend.

Izopćenik opsjednut Rammsteinom

Dok Bobby Gladden čeka suđenje za pokušaj ubojstva kolege Daniela Borowya, drugi za ovaj čin optužuju njegov omiljeni metal bend Rammstein, piše Muzika.hr.

Još se čeka odluka hoće li se 15-godišnjem Bobbyu suditi kao odrasloj osobi, a 17-godišnji Daniel, nakon napada u školskoj menzi, leži u bolnici u kritičnom stanju s metkom u leđima.

Zabrinjavajuće objave na Facebooku zanemarene

Nitko se nije obazirao na jasne znakove opasnosti objavljene na Facebooku. Pod okupacijom je naveo murder suicide at the Manson Family, dok su mu glavna inspiracija bili Eric Harris i Dylan Kledold, studenti odgovorni za masakr u Columbine srednjoj školi.

Prvi dan škole, zadnji dan mog života. Jebeš svijet! bio je Bobbyjev zadnji objavljeni status. No on očito nije bio zabrinjavajući kao činjenica kako je opsjednut Rammsteinom.