Pretraga

Dinamo opet nagrađuje učenike i studente stipendijom od 160 eura: Provjerite možete li se prijaviti

A- A+

Službena zaklada GNK-a Dinamo Zagreb, pod nazivom Nema predaje, i u ovoj školskoj i akademskoj godini daje 15 stipendija učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima koji se bave sportom. Natječaj je otvoren i traje do 16. listopada, a ukupan iznos jedne mjesečne stipendije iznosi 160 eura.

erasmus, euri, novac, euro

Foto: Unsplash

Dinamova zaklada ‘Nema predaje’ nastavlja svoj projekt stipendiranja učenika i studenata i u aktualnoj školskoj i akademskoj 2023./2024. godini. Cilj je pružiti financijsku podršku za 15 učenika i studenata kao potporu u njihovom školovanju i na sportskom putu, a glavna ideja je nagraditi trud, zalaganje i uspješnost mladih ljudi.

Natječaj je otvoren do 16. listopada u 23:59h, a iznos jedne mjesečne stipendije po učeniku/studentu iznosit će 160,00 eura. Stipendije se dodjeljuju za ukupno 10 mjeseci, a prijave se dostavljaju obavezno preporučenom poštom na adresu Zaklade u Zagrebu.

Kandidati koji se mogu prijaviti u neku od tri kategorije (i pet potkategorija) su učenici završnih razreda srednjih škola i studenti koji zadovoljavaju opće i posebne uvjete propisane Natječajem. Iznimni sportski i akademski uspjesi ove godine ulaze u dodatne bodove. Ovogodišnji ambasadori projekta stipendija su igrači prve momčadi Dinama, Arijan Ademi i Josip Mišić.

Izdvojeni članak
stipendija

Brucoši, pozor: Grad Zagreb je otvorio prijave za stipendije studentima prve godine, iznose 500 eura

– Ima puno načina kako zajedno možemo mladim sportašicama i sportašima s invaliditetom pomoći oko uključenja u društvo. Zaklada ih uz novčane stipendije želi podržati da ostvaruju što bolje rezultate u školi i sportu. Također, djeci koja se nalaze u težim životnim i socijalnim situacijama i njihovim obiteljima želimo olakšati svakodnevicu uz dodatnu novčanu potporu, rekao je Josip Mišić koji se složio s idejom stvaranja jednakih prilika za svu djecu.

Dinamova zaklada je od 2019. godine kada je osnovana, provela 55 akcija i donacija, te donirala pojedincima i udrugama ukupno 339 tisuća eura, a osim što nagrađuju zalaganje, uspješnost i dobre školske i sportske rezultate, kroz dodatne dvije kategorije pružaju podršku učenicima i studentima sportašima s invaliditetom, kao i učenicima i studentima iz socijalno ugroženih obitelji.

Rang lista te odluka o dodjeli stipendija zajedno s podacima o odabranim kandidatima, bit će objavljena na web stranicama Zaklade i GNK Dinamo, a sve o uvjetima prijave kandidata možete pronaći na web stranici zaklade.