Pretraga

Sniženja nisu gotova! Pronašli smo najbolje komade sa super cijenama

A- A+

Ljetna sniženja uskoro završavaju, ali mid season sale doba je tu i u galeriju smo svrstali razne komade koji su nam zapeli za oko i vjerujemo da ćete pronaći nešto što vam je potrebno za nove početke u školi i na faksu.

Unsplash

Ljeto se približava kraju, škola je počela, a to znači da su završila i ljetna sniženja. Unatoč tome, to ne znači da ne možete naći odjeću i sve ostalo na sniženjima jer su počela mid season sniženja na kojima ćete pronaći stvari savršene za jesen ili i neke komade koji će vam poslužiti za proljeće i ljeto. Mid season sniženja su idealna za one koji cijelo ljeto namjeravaju pregledati ponudu ljetnih, ali nisu pronašli vremena. Nikada nije kasno za obnovu garderobe po nižim cijenama.

Bitno je da na sniženjima ne kupujete impulzivno jer se to često pretvori u kupovine na koje ste bacili novac jer kupljeno nikad niste nosili, a tako osim vašem budžetu štetite i okolišu. Kupujte savjesno, stvari koje znate da ćete nositi više sezona, koje izgledaju kvalitetnije u izradi i nikako nemojte kupovati stvari koje nisu vaše veličine samo zato što su jako jeftine. Takve stvari obično stoje u ormaru neko vrijeme i onda završe na otpadu. Kupujte kvalitetno i promišljeno kako bi vam se sniženja isplatila, a ne ispala nepotreban trošak kao što to obično biva.

Pull&Bear
120 kn

Mango Outlet
330 kn

Pull&Bear
125 kn

Pull&Bear
200 kn

Pull&Bear
140 kn

Mango Outlet
660 kn

H&M

Bershka
100 kn

Bershka
160 kn

Bershka
80 kn