Pretraga

Što sve neće napraviti za alkohol: Tinejdžeri se maskirali u starije kako ih ne bi tražili osobnu

A- A+

Postoji razlog zašto postoji dobna granica za kupovinu alkohola, no isto tako znamo da većina tinejdžera dođe do alkohola prije nego što navrši 18, odnosno 21 godinu. Postoje razni načini kako doći do alkohola, no u posljednje vrijeme, tinejdžeri su se počeli snimati kako se transformiraju u bakice te tako odlaze u dućane… Mislite li da ih je netko tražio osobnu?

foto: Pixabay

Opće je poznato da su zabranjene stvari uvijek one koje najviše želimo, pa je tako i alkohol među prvih pet stvari za kojima maloljetnici žale. Najveći je strah da će vas netko tražiti osobnu, ali zato kada postanete punoljetni, upravo to će postati najveći kompliment.

Izdvojeni članak

Poskupljuju cigarete, alkohol i dio bezalkoholnih pića: Evo kada će se to dogoditi i kolike će biti cijene

U svakom slučaju, bitno je biti kreativan u potrazi za alkoholom, a zahvaljujući TikToku, sada imamo priliku i vidjeti tu kreativnost. Naime, tinejdžeri u Americi su masovno počeli snimati svoje transformacije u bakice, koje im omogućavaju da dođu do željenih pića bez problema s osobnom iskaznicom.

Transformacije su zaista impresivne i vjerojatno bi i vas uspjeli zavarati i uvjeriti da se radi o starijim ljudima. Najljepše je naravno oduševljenje nakon uspjelog pothvata, kada još u kostimima i maskama počnu plesati od sreće. Cijeloj priči pomaže i obavezno nošenje maske zbog koronavirusa, pa je dio lica već ovako zaklonjen.

Naravno, ne preporučujemo da ovako nešto probate i sami,  ali da je zabavno gledati što sve ljudi neće napraviti za malo alkohola, svakako je.

https://www.youtube.com/watch?v=kjYvKc8XVdw