Pretraga

Talentirani gimnazijalci u svojoj školi žele napraviti glazbeni studio, a vi im možete pomoći u tome

A- A+

Učenici i zaposlenici Gimnazije Pula u svojoj školu žele glazbeni studio. No opremanje jedne takve prostorije u kojoj će se graditi generacije kreativaca zna biti poprilično skupo. Kako bi prikupili potrebna sredstva organiziraju gimnazijsku Mikrofonijadu i donatorski koncert.

Ilustracija: Unsplash

U cilju opremanja školskog glazbenog studija u kojem bi se današnje i sve buduće generacije pulskih gimnazijalaca kreativno mogle izražavati te razvijati svoje muzičke i druge talente, učenici Gimnazije Pula pozivaju sve zainteresirane na  gimnazijsku Mikrofonijadu i donatorski koncert. On će se održati u četvrtak 14. prosinca s početkom u 19 sati u velikoj dvorani Caffe bara La Resistance (Ozad Arene).

– Na Mikrofonijadi će nastupiti gimnazijski bendovi Abacus, Akrobate, Audioclot i FM-13, uz nastupe učeničkog zbora, vokalnih dueta te jednog stand-up komičara. U manjem prostoru La Resistance bit će izložene fotografije Gimnazijskog foto kluba na temu glazbenog studija i gimnazijskih Mikrofonijada, navode iz Gimnazije Pula.

Ističu kako je ulaz slobodan, a osim dobrovoljnih priloga na samom koncertu, donacije će se primati i u obliku glazbene opreme ili financijskih sredstava koja će se moći uplatiti na žiroračun Gimnazije Pula:

GIMNAZIJA PULA
IBAN: HR2724070001118014680

Izdvojeni članak
Rock bend

Školski bendovi svoj talent mogu pokazati izvan Hrvatske: Koncerti će se održati za vrijeme praznika

– Studio će omogućiti učenicima da sviraju u svojim bendovima, snimaju glazbu i glazbene spotove, ali i stvaraju podcaste, surađuju s lokalnom kulturnom scenom, organiziraju radionice i predavanja… Prostor budućeg glazbenog studija nalazi se u podrumu Gimnazije, koji se cjelokupno renovira i predstavljat će eko i art zonu škole u kojoj će se odvijati brojne izvannastavne aktivnosti. Gimnazijalci vas pozivaju da vašim prisustvom na Mikrofonijadi  u La Resistanceu i eventualnom novčanom donacijom podržite projekt stvaranja glazbenog studija, navodi se u priopćenju pulske Gimanzije.

Iz škole dodatno poručuju kako se nadaju da će mnogi ljudi dobre volje prepoznati kvalitetu i potencijal ovog projekta te ga podržati svojim dobrovoljnim prilozima ili donacijama.