Pretraga

U Zadar stiže veliki metal festival!

A- A+

Metalci u Hrvatskoj ovog će lipnja doći na svoje, budući da će 7. i 8. lipnja Zadar biti domaćin ‘Underwalla’, metal festivala na kojem će nastupiti tridesetak bendova iz  cijelog svijeta, a sve po simboličnoj cijeni od sto kuna.

Inicijativom hrvatskih metal bendova i njihovih fanova, nastao je ‘Underwall’, festival koji će se održati 7. i 8. lipnja na hrvatskoj obali, točnije u Zadru. Tako će veliku festivalsku pozornicu hrvatski metalci dijeliti sa poznatim svjetskim velikanima ovog žanra, a posjetitelji će taj doživljaj platiti tek stotinu kuna, nalazi se na službenim stranicama festivala.

Izdvojeni članak

Dino Jelušić: Od slatkog klinca do metalca

Do sada su svoj nastup potvrdila čak 34 benda, a očekuje se potvrda još nekih od njih. Zna se da će 8. lipnja headlineri biti Destruction, trash velikani njemačke metal scene. Tko će biti glavni izvođač, još se ne zna, međutim zna se da dolaze sljedeći bendovi:Infernal Tenebra (HR), Avicularia (HR), Decomposing Entity (HR), Burning Circle (SR), Manheim (HR), Imperial Deathkult (NO), Fuel For Disaster (NO), Mystery Blue (FR), E.N.D. (HR), Inciter (HR), Inverted Pussyfix (HR), Eruption (SLO), Innergate (HR), Risen To Reclaim (HR), Mass Hypnosis (HR) i Defiant (HR). U subotu 8.6. uz Destruction nastupaju: Ashes You Leave (HR), Rising Dream (HR), War-Head (HR), Max Pie (BE), Mindark (HR), Wecreate (HR), Rapiud Strike (HR), Black Light Discipline (FI), Afterblood (GR), Downcast Art (HR), Forever Storm (SR), Brutal Murder (IT), Last Man Standing (HR), Logic System Disorder (BiH) i Metalk Steel (SLO).