Pretraga

Ukrao računalo iz Učeničkog doma, policija ga pronašla nakon 14 godina

A- A+

Policijska uprava međimurska objavila je kako je nakon 14 godina policija uspjela razriješiti slučaj krađe računala iz Učeničkog doma u Čakovcu. Protiv osumnjičenika, koji je u vrijeme krađe bio stariji maloljetnik, policija će podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za djelo teške krađe čija se materijalna šteta procjenjuje na oko 450 eura.

lisice na rukama

Foto: Pexels

‘Samo’ 14 godina trebalo je čakovečkoj policiji da otkrije osobu koju sumnjiče da je 2009. godine u Učeničkom domu u Čakovcu, odnosno iz radionice ukrao računalo. Policijska uprava međimurska na svojim je stranicama 31. siječnja objavila kako je policija uspješno razriješila kazneno djelo teške krađe.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je muškarac rođen 1992. godine s područja grada Koprivnice, koji je u trenutku počinjena kaznenog djela stariji maloljetnik, počinio kazneno djelo teške krađe. Materijalna šteta procijenjena je na oko 450 eura, priopćili su iz PU međimurske.

Izdvojeni članak
nasilje u školi

Brutalne prijetnje nasiljem u zagrebačkoj školi, uključila se i policija: ‘Jedva čekam udarati te jazavce’

Prema osumnjičeniku policija će podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao dopunu prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja. Kako bi rekao Sun Tzu, autor djela ‘Umijeće ratovanja’ – pravda je spora, ali dostižna.