Pretraga

Video: Dinamo na krilima srednjoškolaca uništio Zadar

A- A+

Zagrebački Dinamo se u 16. kolu MAXtv Prve lige osvetio Zadru za iznenađenje u kupu, natrpavši im čak pet komada u mrežu. Posebno upečatljivu utakmicu u dresu modrih su odigrali Kovačić i Halilović. Navedeni dvojac je i zabio prva dva pogotka dok je Kovačić proglašen igračem utakmice.

Nakon što su Zadrani iznenadili Dinamo u kupu, Zagrepčani su bili odlučni da svima pokažu kako je to bilo slučajno. Ofenzivno postavljeni i sa 16-godišnjim Alenom Halilovićem u momčadi od početka su jurnuli prema golu gostiju. Na posljetku je 11. momčad lige završila sa čak pet golova u svojoj mreži od čega su prva dva postigli Dinamovi srednjoškolci Mateo Kovačić i Alen Halilović.

Prvo je Kovačić već u 5. minuti načeo goste lijepim volejem, da bi pola sata kasnije Halilović zabio svoj drugi ligaški gol. Navedeni dvojac je dirigirao cijelim susretom pa je tako Mateo Kovačić i proglašen najboljim igračem utakmice. 

Osim njih dvojice za Dinamo su zabili Pivarić, Krstanović i Beqiraj, dok je pogodak Zadranina Ivančića poništen zbog zaleđa.