Pretraga

[VIDEO] Pa gdje mu je bila pamet? Nastavnik se pravio važan pred učenicima pa se ozlijedio

A- A+

Jedan nastavnik se pravio važan pred učenicima i pritom se ozlijedio. Na videu koji je objavljen na društvenoj mreži Reddit vidi se nastavnik koji pred učenicima na stolu radi stoj na rukama. Jednog je izveo uspješno, ali kod idućeg se stol prevrnuo. Nastavnik je pao i leđima udario o rub stola dok su ga zbunjeni učenici promatrali.

nastavnik pao

Foto: Reddit

Da učionica nije odgovarajuće mjesto za akrobacije uvjerio se i nastavnik čija je neuspješna akrobacija završila na Redditu. Pred učenicima je odlučio izvesti stoj na rukama. Zatrčao se prema stolu i jedan stoj izveo uspješno. Jedno dokazivanje atletskih sposobnosti mu nije bilo dovoljno, pa je stoj odlučio još jednom ponoviti.

Ovoga puta nije imao sreće. Stol se prevrnuo, a nastavnik je pao i nezgodno udario o rub stola donjim dijelom leđa. Učenici su uglavnom sjedili i zbunjeno gledali svog nastavnika, a nekolicina njih mu je prišla u pomoć i podigla izvrnuti stol. Jedna učenica ga je upitala je li u redu, a nastavnik je s bolnom grimasom odgovorio da nije.

Izdvojeni članak
romobil

‘Kad odrastem bit ću kreten!’: Društvenim mrežama širi se snimka mladih vandala iz Vinkovaca

Objava je nasmijala korisnike Reddita koji su se našalili na račun nesmotrenog nastavnika. ‘Ovaj sigurno ne predaje tjelesni’, napisao je jedan korisnik. ‘Trebao je odustati kad se dokazao nakon prvog’, napisao je drugi. ‘Da, postao je pohlepan’, složio se s njim treći korisnik.

Neki korisnici Reddita su prepoznali da se nastavnik-akrobat nalazi na Novom Zelandu, a školu su identificirali kao Upper Hutt College.