Pretraga

[Video] Studenti s Lašćine uratkom ‘upozorili’ maturante što ih sve čeka u domu

A- A+

Već se nebrojeno puta pokazalo koliko život u studentskom domu može biti zabavan, a inspiracija za kreativnošću izvire iz svakog kuta domskih prostorija. Još jedan trenutak mašte pretočen je u zanimljiv video čiji autor, student i stanar doma na Lašćini za Srednju.hr kaže kako je nastao iz zabave, ali i ideje da se maturante ‘upozori’ što ih sve čeka u veselom domskom suživotu.

Foto: screenshot

Izdvojeni članak

[VIDEO] U žestokoj tuči šakom u glavu ‘odvalio’ profesoricu

U domu nikada nisi sam, u domu uvijek postoji netko da ti pomogne, riješi zadatak, samo su neke od pozitivnih situacija koje su jednostavno neizbježne. No jesu li to uvijek nužno prednosti života u studentskom domu?! Vječito je pitanje koje budući studenti sebi postavljaju, a na njega je ekipa iz videa pokušala odgovoriti.  

Student PMF-a i autor videa Denis Nešić otkrio nam je kako videa nastaju isključivo iz zabave prouzročene cimerstvom s Mihovilom Hercegom, Matijom Vikertom te Ivom Kelavom.

– Na ideju snimanja videa vezane uz tematiku studentskog života došli smo prošle godine, no ne stignemo baš biti preaktivni u objavljivanju istih radi kolokvija i sličnih stvari. Videi služe nama da se zabavimo , a i drugim ljudima kojima on bude smiješan. Kada sam ja bio maturant volio sam pogledati slična videa da vidim koliko je zabavno živjeti u studentskom domu pa na ovaj način drugim maturantima želim olakšati odabir, kaže nam Denis te dodaje da je video sniman upravo na autentičnoj lokaciji u domu na Lašćini.