Pretraga

[VIDEO] Učenik u ruksaku ‘prošvercao’ malenu mačku u učionicu: ‘Da sam nastavnik dala bih ti 5’

A- A+

Video učenika iz Srbije postao je viralan s 2.3 milijuna pregleda na TikToku. Naime, snimio je kako je u svom školskom ruksaku u učionicu uspio ‘prošvercati’ malenu mačku. U komentarima mnogi su pisali kako je to jedan ‘tipičan školski dan na Balkanu’, ali i kako ih zanima što se dogodilo kada je nastavnica shvatila o čemu se radi.

Foto: Screenshot TikTok

Učenici svašta znaju donijeti u školu, posebice ekipa iz zadnje klupe koja vrlo često zna imati toster ili kuhalo pa onda za veliki odmor raditi tost sendviče ili Čokolino. No, učenik iz Srednje škole Tutin u Srbiji otišao je korak dalje i u ruksaku u učionicu ‘prošvercao’ – mačku.

To je snimio i objavio na TikToku, a video je postao viralan i do sada ima više od dva milijuna pregleda.

– Tipičan školski dan na Balkanu, bio je jedan od komentara.

@zovimeado #fyp ♬ original sound – d1n0.h

Druge je pak zanimalo kako je nastavnica reagirala kada je shvatila da je u učionici životinja, posebice zato što je učenik rekao kako je mačka tijekom nastave i zamjukala. No, izgleda kako nastavnica za sada nije ništa otkrila jer je učenik drugi dan objavio kako je ponovno donio mačku u razred, ovog puta u jakni.

– Da sam nastavnik dala bih ti peticu za ovo, komentirala je jedna djevojka.

@zovimeado #fyp ♬ GO2DAMOON – fendi.audios

I dok su neki smatrali da mački nije mjesto u učionici, drugi su istaknuli kako ju je učenik možda spasio s ulice i donio sa sobom u školu.