Pretraga

[Video] UniSport Finals: Prekrasna porečka riva ugostila najbolje trojke u uličnoj košarci

A- A+

Završnica akademskih sportskih natjecanja u ‘uličnoj košarci’ održala se u prekrasnom ambijentu na rivi Poreča. Studentice i studenti iz cijele Hrvatske u subotu su imali priliku pred brojnim prolaznicima i turistima pokazati što znaju. U jutarnjim satima odigralo se razigravanje po skupinama, a popodne se odlučivalo o najboljima trojkama u državi. U našem videu pogledajte jednu od napetijih utakmica između Puljana i Osječana, u kojoj se pobjednik odlučivao produžecima.

foto: Ivan Božić

Igrači hrvatskih sveučilišta završnicu u košarci 3 na 3 odigrali su u atraktivnom ambijentu porečke rive. Studenti i studentice nastupili su pred brojnim turistima i prolaznicima, koji su cijelu subotu mogli uživati u nadigravanju pod obračunima.

Zlatne medalje osvojilo je Sveučilište u Splitu, studentice iz Pule osvojile su srebro, a njihove kolege zaslužili su broncu. Studenti iz Vukovara izgubili su u finalu, a mlade Vukovarke slavile su u utakmici za treće mjesto.

U našem videu uživajte u potezima s utakmice između pulskog i osječkog Sveučilišta, u kojoj se o pobjedniku odlučilo u kratkim produžecima koji su već nakon nekoliko sekudi završili slobodnim bacanjem.