Pretraga

WhatsApp konačno uveo opciju koja će vas spasiti od neugodnih situacija

A- A+

WhatsApp je uveo opciju ‘Accidental delete’ koja rješava velik problem korisnika. Riječ je o opciji koja omogućuje da poništite radnju slučajnog brisanja poruke za sebe u grupnim i individualnim razgovorima.

whatsapp

Foto: Unsplash

Zamislite ovu situaciju. Poslali ste sramotnu poruku u grupu od faksa na WhatsAppu. Brže bolje ste ju izbrisali, ali ste umjesto ‘Izbriši za sve’ (Delete for everyone) kliknuli – ‘Izbriši samo za mene’ (Delete for me).

Što sad?’, pitate se. Bez brige. WhatsApp je i na takve neugodne situacije mislio, stoga je uveo funkciju poništavanja radnje brisanja poruke. Naime, riječ je o opciji koju zovu ‘Accidental delete’ , a koja omogućuje korisniku da u pet sekundi poništi slučajno brisanje poruke za sebe te se tako spasi od potencijalne sramote.

Izdvojeni članak

Na WhatsApp stiže velika novost, posebno će biti korisna onima koji su zaboravni

Ta je opcija dostupna svim korisnicima WhatsApp aplikacije na Androidu i iPhoneu. Kako prenosi Tech Crunch, neki su je korisnici već imali priliku testirati u kolovozu ove godine.

Podsjećamo da je WhatsApp 2017. godine uveo opciju brisanja poruka za sve sudionike razgovora, kako bi se korisnici barem donekle mogli ‘spasiti’ ako napišu nešto što nisu htjeli. Poruke su se prvo mogle ukloniti samo sedam minuta nakon što ih se poslalo, pa je to vremensko ograničenje produženo ove godine na čak 60 sati.