Pretraga

Whatsapp u potpunosti mijenja način na koji korisnici šalju jedan tip poruka

A- A+

WhatsApp radi na opciji koja će ‘čuvati poruke’. Riječ je, naime, o mogućnosti koja će svim sudionicima u razgovorima omogućiti da sačuvaju nestajuće poruke, slično kao što to, primjerice, ima Snapchat.

Foto: Unsplash

WhatsApp radi na opciji koja će omogućiti korisnicima da u razgovorima ‘sačuvaju’ poruke koje bi inače nestale nakon nekog vremena, slično onako kako to ima Snapchat. Takve poruke mogli bi vidjeti svi sudionici razgovora u novom odjeljku ‘kept messages’ (sačuvane poruke).

Kako prenosi portal WABetaInfo, ova je opcija još uvijek u fazi razvoja, ali WhatsApp već uveliko radi na njenom uvođenju u sljedećem ažuriranju beta verzije aplikacije. Tako se, primjerice, u probnoj verziji aplikacije za desktop, pojavljuje upozorenje koje objašnjava kako opcija čuvanja poruka funkcionira.

Izdvojeni članak

[Aplikacija tjedna] Da dopisivanje bude zabavnije: Izradite naljepnice za WhatsApp uz ovu besplatnu aplikaciju

Prema trenutnim informacijama, svaki će sudionik razgovora moći sačuvati ili i ‘poništiti’ čuvanje poruka,  a administratori grupa moći će postaviti neka ograničenja. Drugim riječima, ako administrator ne želi da se nestajuće poruke mogu sačuvati, on će to moći regulirati.

Napominjemo kako je ova opcija još uvijek u razvoju te da trenutno nije poznato kada će ona ugledati svjetlo dana. Više detalja očekuje se u narednim tjednima.