Pretraga

I drugo sveučilište donijelo upute za nastavu: Pozivaju studente i zaposlenike da se cijepe

A- A+

Nakon Sveučilišta u Puli i Sveučilište Sjever donijelo je upute za održavanje nastave u novoj akademskoj godini. Ona će biti organizirana na fakultetima, maske su obavezne, a studente i zaposlenike sa Sveučilišta pozivaju da se cijepe.

Foto: Unsplash

Na Sveučilištu Sjever nova akademska godina za brucoše će započeti već u ponedjeljak. Kako su priopćili s tog Sveučilišta, nastava će se izvoditi na klasičan, kontaktni način, u prostorima Sveučilišta Sjever.

Pozvali su studente da se cijepe

– Nastava će se održavati uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera što podrazumijeva obavezan razmak, nošenje zaštitne maske, dezinficiranje ruku, mjerenje temperature na ulazu u zgrade Sveučilišta Sjever te vođenje evidencije dolazaka i prisustva na nastavi u svrhu zaštite zdravlja studenata, nastavnika te svih zaposlenika Sveučilišta Sjever, priopćili su s tog Sveučilišta.

Studente i zaposlenike u uputama za nastavu pozivaju i da se cijepe.

– Ponovno apeliramo na studente i zaposlenike (nastavno i nenastavno osoblje) kao odgovorne i savjesne akademske građane i pozivamo ih da pristupe cijepljenju protiv zarazne bolesti COVID-19 kao najefikasnijoj metodi suzbija i širenja bolesti te razvoja težih oblika iste. Samo uz veću procijepljenost akademske zajednice možemo očekivati brži povratak u normalni život te nesmetano odvijanje svih procesa na sveučilištu, piše u uputama Sveučilišta Sjever.

Izdvojeni članak

Sveučilište u Puli objavilo upute za novu godinu: Sat je skraćen, dio kolegija imat će kombiniranu nastavu

Vodit će se evidencija prisutnih

Kada je riječ o samoj nastavi, studenti će biti podijeljeni u manje grupe i na nastavu dolaziti u zasebnim terminima te su obavezni pridržavati se rasporeda za svoju grupu. Sjedeća mjesta bit će numerirana, a nastavnici će voditi evidenciju prisutnosti, što je i do sada većinom bila praksa.

Ako se nekome tijekom nastave povisi temperatura, ti studenti i zaposlenici trebaju odmah napustiti prostor fakulteta te o tome obavijestiti kontakt osobe na Sveučilištu. Detaljan raspored za svoj fakultet studenti Sveučilišta Sjever mogu preuzeti ovdje.

U nastavku detaljno možete proučiti upute Sveučilišta Sjever, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [626.06 KB]