Pretraga

Nakon više od tri mjeseca stanke s radom ponovno počeo šalter student servisa na Savi

A- A+

Šalter student servisa u zagrebačkom studentskom domu Stjepan Radić ovog je četvrtka ponovno počeo sa svojim radom. Nije radio od 24. srpnja, a iako je zagrebački SC najavio da će s radom početi početkom rujna, to se dogodilo tek početkom studenoga. Studenti sad ponovno mogu podizati ugovore i obavljati druge radnje student servisa.

šalter student servisa na savi

Šalter student servisa na Savi | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Sa svojim radom ponovno je krenuo šalter student servisa u studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu, u prizemlju 10. paviljona. Kako su izvijestili iz Studentskog centra (SC) u Zagrebu, radno vrijeme šaltera je od ponedjeljka do petka od 7:30 do 15:30 sati.

No, s radom je počeo kasnije nego što je planirano. Iz zagrebačkog SC-a u srpnju su obavijestili studente da ovaj šalter neće raditi od 24. srpnja te da će ponovno početi raditi početkom rujna. No, šalter je s radom krenuo početkom studenog. Na šalteru studenti se mogu učlaniti u student servis, podići i donijeti ugovore ili preuzeti račune.

Izdvojeni članak
šalter student servisa na savi

Studenti baš i ne hrle na novi šalter Student servisa: U dvadesetak dana posjetilo ga njih 92

Podsjetimo, šalteri u studentskim domovima Cvjetno naselje i Stjepan Radić s radom su ponovno krenuli u prošloj akademskoj godini. No, nakon što je otvoren podaci SC-a govorili su da studenti baš i ne hrle na njega. U razdoblju od 9. do 31. siječnja ove godine posjetilo ga je, primjerice, 92 studenta. Ipak, izdano je u istom razdoblju 1.132 računa. Studenti inače svoje ugovore za rad preko student servisa mogu preuzeti online.