Pretraga

Pojedine menze u narednim danima neće raditi, provjerite gdje možete jesti

A- A+

Ovoga petka obilježava se Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, što je u Hrvatskoj državni blagdan, ujedno i neradni dan. Zbog toga dio studentskih restorana zatvara svoja vrata.

Menza SC, foto: srednja.hr | Ana Šoda

Iako je dio studenata možda iskoristio ovaj produženi vikend za odlazak kućama, drugi dio zasigurno će ostati u mjestima studiranja, bilo zbog posla ili studijskih obveza i pripreme za nadolazeće kolokvije. No, pritom valja imati na umu da neki studentski restorani zatvaraju svoja vrata ili pak mijenjaju radno vrijeme.

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje dežurni restorani SC-a Zagreb od 18. do 20. studenog su onaj u  SD Stjepan Radić, SD Cvjetno naselje i SD Lašćina, gdje je menza otvorena za doručak i ručak. Kako stoji u obavijesti SC-a, Restoran ZUK Borongaj, Express restoran (Savska 25) i restoran Savska rade zaključno s četvrtkom, 1, dok se restorani po fakultetima prilagođavaju radu fakseva. Od 21. studenog menze u Zagrebu će raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Izdvojeni članak

[Studentska patrola] Posjetili smo mnogima omiljenu menzu na Arhitektonskom, evo naše ocjene

U Splitu u petak Restoran Kampus, Index, Hostel Spinut i zalogajnica B.B. rade po redovnom radnom vremenu. Ostali objekti SC-a Split su zatvoreni. U subotu Restoran Kampus radi do 15 sati, a restoran FGAG otvoren je od 15 do 21 sat. Toga dana Restoran Index, Hostel Spinut i zalogajnica B.B. rade po redovitom radnom vremenu. U nedjelju će Restoran Kampus, Index, Hostel Spinut i zalogajnica B.B. raditi po redovitom radnom vremenu.

Riječki studenti na sutrašnji blagdan mogu objedovati u restoranu Mini od 7 do 21 sat, a Pizzeria ne radi. Restoran Kampus radi od 7 do 21 sat, a ni ondje pizzeria, snack i caffe pult neće raditi.

U Osijeku će u petak raditi samo restoran Campus, i to od 11:30 do 18:30 sati, a svi ostali objekti su zatvoreni.