Pretraga

Pomoćnik ravnatelja za prehranu SC-a: Brza menza privremeno radi skraćeno zbog nedostatka osoblja

A- A+

Radno vrijeme brze linije, odnosno Express restorana, u zagrebačkom Studentskom centru skraćeno je zbog tehničkih problema. Mada se pojavila vijest o tome da će brza linija zatvoriti rata iza 15 sati, prema obavijesti koju su jučer dobili zaposlenici menze, ali i koja je objavljena na ulazu, Express restoran radi od 11 do 18 sati. Pomoćnik ravnatelja za prehranu Mirko Bošnjak nam je objasnio da se radi o privremenoj izmjeni zbog nedostatka osoblja.

Mnogim studentima omiljena menza Express restoran u sklopu zagrebačkog Studentskog centra zbog tehničkih razloga od 20. listopada ima novo radno vrijeme.

Izdvojeni članak

Top lista zagrebačkih menzi: Sava – brza linija

Umjesto dosadašnjeg rasporeda od 9:00 do 21:00 (s pauzom od 15:00 do 16:00 sati) vrata brze linije na Savskoj 25 bit će otvorena od 11:00 do 18:00 sati.

Obavijest o novom radnom vremenu jučer je nalijepljena na ulazu u menzu, a spekulaciju da se brza linija zatvara iza 15 sati opovrgnuli su nam zaposlenici menze, kao i pomoćnik ravnatelja za prehranu SC-a Mirko Bošnjak.

– Zbog velike stope bolovanja suočeni smo s nedostatkom osoblja pa je privremeno radno vrijeme Express restorana od 11 do 18 sati. Imamo dosta i radno ograničenih zaposlenika pa će novo radno vrijeme biti na snazi dok nam iz sanacijskog ureda ne odobre da angažiramo nove ljude na određeno vrijeme, objasnio nam je Bošnjak.

Dodao je kako su novo radno vrijeme odabrali od 11 do 18 jer su uočili da kroz jutro i navečer studenti u manjoj mjeri pokazuju interes za brzu liniju, ali kako radni spora linija, kako pomoćnik ravnatelja kaže, nitko neće ostati gladan.