Pretraga

Raspisan natječaj za studentske domove u Rijeci, provjerite tko se i do kada može prijaviti

A- A+

Studentski centar u Rijeci otvorio je natječaj za ostvarivanje prava na stanovanje u tamošnjim studentskim domovima. Pravo sudjelovanja imaju samo redoviti studenti, a prijave su moguće do 26. srpnja.

studentski dom trsat rijeka

Studentski dom Trsat u Rijeci
Foto: srednja.hr

SC u Rijeci ovog je utorka objavio natječaj za smještaj u studentskim domovima. Prema tom natječaju i pravilniku, pravo prijave imaju redoviti studenti koji pohađaju preddiplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni
studij, diplomski sveučilišni studij, kratki stručni studij, preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij u statusu redovitog studenta i studenti s invaliditetom koji pohađaju poslijediplomski sveučilišni studij na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj.

Sudionici na natječaju moraju biti državljani Republike Hrvatske, državljani zemlje članice EU s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranaca na stalnom boravku u RH te osobe  sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti. Prijavitelji ne smiju imati zasnovan radni odnos niti obavljati samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Izdvojeni članak
studentski dom varaždin

U Varaždinu već otvoren natječaj za studentski dom: Možete i virtualno prošetati kampusom

– Studenti se mogu natjecati isključivo za smještaj u domove koji se nalaze u mjestu u kojem studiraju. Iznimka su studenti koji studiraju na visokom učilištu u Opatiji, a mogu se prijaviti na natječaj, poručili su iz riječkog Studentskog centra.

Rok za prijavu na natječaj je od 28. lipnja do 26. srpnja, a sve obrasce za prijavu studenti mogu pronaći ovdje. Prijavni obrazac obavezno se ispunjava putem interneta, a zatim ispisuje, potpisuje i šalje poštom s ostalom dokumentacijom. Za popunjavanje obrasca potrebno se prijaviti svojim OIB-om. Prijave na natječaj s dokumentacijom dostavljaju se preporučeno poštom na adresu:

Studentski centar Rijeka
Radmile Matejčić 5, 51000 Rijeka
s naznakom ‘Natječaj za smještaj’

Iz SC-a poručuju da se molbe s nepotpunom osnovnom dokumentacijom i molbe pristigle izvan roka neće razmatrati, a kako stoji u tekstu natječaja, rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici Studentskog centra Rijeka i oglasnoj ploči najkasnije do 8. kolovoza.

Natječaj SC-a u Rijeci, pojašnjenja oko potrebne dokumentacije kao i Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na studentski dom možete vidjeti u dokumentima ispod.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [265.26 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [873.49 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [532.14 KB]