Pretraga

Saznajte kada počinje rezervacija soba i useljenje u nove studentske domove

A- A+

Rekonstrukcija Studentskih domova povodom Europskih sveučilišnih domova bliži se kraju pa u Studentskom centru počinju i pripreme za useljenja u preuređene sobe. Iz SC-a najavljuju da će rezervacije početi sljedeći ponedjeljak, dok će se korisnici subvencija u domove moći useliti početkom iduće godine. Uskoro se može očekivati i objava konačnih rang lista studenata koji su ostvarili pravo na smještaj te uselili u dom, dok je konačna lista korisnika subvencija objavljena krajem studenog.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Inspekcija za dodjelu uporabne dozvole počela je već prošli tjedan s pregledom doma na Savi, a 17. bi trebali krenuti i s provjerom rekonstrukcije u Cvjetnom naselju.

Kako se radovi bliže kraju u SC-u su počeli pripremati i novi raspored za studente koji su posljednja četiri mjeseca bili privremeno smješteni u privatne stanove. Rezervacije soba počet će 21. prosinca, a useljenje će krenuti od 4. te će trajati do 29. siječnja 2016. godine.

Izdvojeni članak

Radovi na Savi gotovi do 10., a na Cvjetnom do 17. prosinca – Saznajte kada se useljavate

Do kraja tjedna studenti će na osobnim profilima moći saznati gdje su smješteni

– Vrata novih domova studentima ćemo otvoriti 4. siječnja i cijeli mjesec ćemo im omogućiti useljenje. Mi ćemo do kraja tjedna napraviti raspored, a studentima ćemo do kraja tjedna na profilima objaviti gdje su smješteni, rekla nam je pomoćnica ravnatelja za smještaj Ružica Rajšić.

Iz SC-a pozivaju sve studente koji žele mijenjati domove ili paviljone da im se prije useljenja ponovno jave sa željama kako bi se izbjegle neželjene pogreške prilikom nove raspodjele.

Izdvojeni članak

Obnova studentskih domova: Do Božića u svakoj sobi frižider i wi-fi

Studenti s posebnim željama trebaju se javiti SC-u ili upravi doma

– Novu raspodjelu radit ćemo u skladu s već provedenim natječajem. Ali molimo da nam se studenti, koji su do sada dobivali subvenciju, a žele se useliti u neki ciljani prostor, jave na mail [email protected], rekla je Rajšić te je istaknula kako cijeli ovogodišnji posao oko useljenja privode kraju.

Naglasila je i kako preseljenje mogu tražiti i studenti koji su do sada spavali u starim domovima. Oni svoje zahtjeve trebaju slati upravi doma u kojem su trenutno smješteni. 

U dokumentu ispod pročitajte termine rezervacija soba u SN Stjepan Radić i SN Cvjetno naselje.