Pretraga

Studenti, pozor: Ako ne idete doma, evo kako rade menze za vrijeme blagdana

A- A+

Iako većina studenata za blagdane ide doma, neki će ipak ostati u svojim domovima ili stanovima u mjestu studiranja. Kako ne bi ostali gladni za Božić i Novu godinu, donosimo radno vrijeme menzi u tri najveća grada, Zagreb, Rijeka i Osijek.

Ilustracija, foto: Unsplash; Sandy Millar

Ako ostajete u domu i za vrijeme blagdana, bitno je provjeriti kako rade studentski restorani kako ne bi ostali bez obroka za Božić. U nekim gradovima postoje dežurne menze, dok se u nekima restorani zatvaraju na nekoliko dana.

Studentski restorani SC-a Zagreb

Restorani SC-a Zagreb NE RADE na Božić, na Štefanje kao ni na Novu godinu niti dan poslije Nove godine, 2. siječnja. Dežurni restoran SC-a Zagreb će od Badnjaka 24. prosinca do stare godine 31. prosinca bit će restoran u Studentskom domu Stjepan Radić. Na Badnjak i staru godinu SD Radić radi zaključno ručak do 14 sati, a od 1. siječnja 2022. do 6. siječnja SD Stjepan Radić je zatvoren te s radom započinje u petak 7. siječnja.

Restoran SD Cvjetno naselje radi zaključno u srijedu 22. prosinca do 16 sati, a ponovno se otvara u ponedjeljak 3. siječnja.

Restoran Express radi do ponedjeljka 20. prosinca i tog dana radi do 16 sati. Početak rada je 10. siječnja iduće godine.

Restoran Savska u Savskoj cesti 25 radi zaključno s 21. prosincem do 15 sati. Početak rada menze je 10. siječnja 2022. godine.

Restorani na fakultetima Ekonomija, Veterina, Agronomija i šumarstvo, TVZ te restoran rade samo još danas te se ponovno otvaraju 10. siječnja.

Za sve pstale restorane pogledajte fotografiju ispod.

Foto: SC Zagreb

Studentski restorani SC-a Osijek

U Osijeku se od sutra u potpunosti zatvaraju Kantina Matematika i Kantina Ekonomski te se otvaraju 7. siječnja iduće godine. Na Božić, blagdan sv. Stjepana i Novu godinu svi su restorani zatvoreni, a za Badnjak i na staru godinu ipak rade neke menze. Detaljno radno vrijeme je na fotografiji ispod.

Foto: SC Osijek

Studentski restorani SC-a Rijeka

Većina menzi u Rijeci radi do sutra te počinje s radom 10. siječnja, a SC je objavio detaljan popis s radnim vremenom koji se nalazi na fotografiji ispod.

Foto: SC Rijeka