Pretraga

Tužne vijesti iz Splita: Iznenada preminuo 22-godišnji student Umjetničke akademije

A- A+

Preminuo je 22-godišnji student Glazbenog odjela Umjetničke akademije u Splitu, Roko Karlo Friganović. Kako su izvijestili s Akademije, duboko su potreseni zbog prerano preminulog i dragog im studenta. Studentski zbor Sveučilišta u Splitu uputio je sućut obitelji.

preminuo student Roko Karlo Friganović

Preminuo student Roko Karlo Friganović | foto: Umjetnička akademija u Splitu, Pixabay

Preminuo je 22-godišnji student Roko Karlo Friganović. Kako je izvijestila dekanica i uprava s Umjetničke akademije u Splitu, duboko su potreseni te izražavaju žaljenje i iskrenu sućut obitelji, svim studentima i nastavnicima Glazbenog odjela zbog prerano preminulog i dragog im studenta.

Oglasili su se i sa samog Glazbenog odjela. Rekli su da je tamo zavladala tišina zbog napuštanja kolege i prijatelja. Devastirani su i šokirani.

Izdvojeni članak

Veliki gubitak za znanstvenu zajednicu: Nakon teške bolesti preminuo istaknuti sociolog i profesor

– U ime Glazbenog odjela upućujemo sućut obitelji, djevojci i prijateljima dragog nam kolege. Roko, ostat ćeš zauvijek u našim mislima, i sve uspomene studentskih dana s tobom ostat će nam u srcima. Počivao u miru, napisali su na društvenim mrežama s Glazbenog odjela.

Od Roka Karla oprostio se i Studentski zbor Sveučilišta u Splitu. Uputili su sućut obitelji. Sućut je na društvenim mrežama izrazio i Hrvatski studentski zbor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Studentski zbor UNIST (@szst.unist)