Pretraga

Ideja godine 2024: Prijavite se na online edukaciju o pisanju poslovnog plana

A- A+

Upravo traju rane prijave na Ideju godine, natjecanje za srednjoškolce u osmišljavanju poslovnih ideja čiji je nagradni fond ove godine iznosi 6.000 €. Kako bi se prijavili, trebate napisati svoj poslovni plan. U tome smo vam odlučili pomoći, pa tako organiziramo online edukaciju na kojoj ćete doznati kako napisati poslovni plan koji će vas odvesti u finale.

ideja godine online edukacija

Prijavite se na online edukaciju o pisanju poslovnog plana za prijavu na Ideju godine | Foto: srednja.hr

Ideja godine 2024, poduzetničko natjecanje za srednjoškolce, nedavno je započela. Riječ je o natjecanju koje provodi portal srednja.hr dvanaestu godinu za redom. Učenici se natječu u osmišljavanju poslovnog plana čiji obrazac možete pronaći ovdje.

Poslovni plan se sastoji od nekoliko poglavlja. Učenici trebaju opisati svoju poslovnu ideju, prikazati tržište na kojem će plasirati svoju tvrtku, objasniti marketinške aktivnosti koje će poduzeti, prikazati financijski aspekt svog poslovanja te način na koji planiraju biti društveno odgovorni.

Prijavite se na online edukaciju

Susrećete li se s poslovnim planom prvi put, za očekivati je da ćete imati puno pitanja. Na njih smo odlučili odgovoriti na online edukaciji. Održat će se 28. ožujka u 11 sati, a imat ćete priliku pitati sve što vas zanima i čuti naše savjete.

Kroz jedanaest izdanja natjecanja uvidjeli smo s kojim se problemima natjecatelji najčešće suoče u pisanju poslovnog plana, kao i koje greške rade. Na edukaciji ćete čuti o njima, a dat ćemo i ključne savjete za pisanje dobrog poslovnog plana.

Kako biste sudjelovali u edukaciji, prijavite se putem ovog linka.

Nagradni fond iznosi 6.000 €

Ispunjni poslovni plan pošaljite ispunjavanjem ovog obrasca. Još uvijek traju rane prijave, a svi koji se prijave tijekom njih dobit će povratnu informaciju na svoj poslovni plan, kao i mogućnost da ga poprave. Rane prijave zatvaraju se 31. ožujka u 23:59 sati.

Finalni rok za prijave je 20. travnja u 23:59 sati. Deset najboljih projekata prolazi u finale, gdje će natjecatelji svoje ideje izložiti stručnom žiriju.

Za razliku od prethodnih izdanja natjecanja, ovaj put dijelimo nagrade za tri najbolja tima ili pojedinca. Pobjednik će osvojiti stipendiju za Veleučilište Effectus u iznosu od 3.000 €, tim ili pojedinac na drugom mjestu stipendiju u iznosu od 2.000 €, a na trećem od 1.000 €.

Sva pravila i upute za natjecatelje pročitajte u ovom tekstu, a na online edukaciju se prijavite putem ovog linka. Poveznicu za sudjelovanje poslat ćemo vam na dan održavanja edukacije.

Izdvojeni članak
ideja godine 2024 je poduzetničko natjecanje za srednjoškolce

Započela je Ideja godine 2024: Nagradni fond za najbolje ideje učenika je 6.000 €


Ideja godine 2024 je poslovno natjecanje za srednjoškolce koje organizira srednja.hr. Zlatni partner projekta je EFFECTUS veleučilište. Srebrni partneri projekta su Hrvatska zajednica županija i Končar. Pokrovitelj projekta je Zagrebački inovacijski centar – ZICER. Projekt je sufinancirao Europski parlament u okviru programa subvencija Europskog parlamenta u području komunikacije. Europski parlament nije sudjelovao u njegovom pripremanju te ni na koji način nije odgovoran za sadržaj objavljenih vijesti. Odgovore na često postavljana pitanja o Ideji godine pronađite ovdje. Sve novosti pratite na Facebook stranici Ideja godine ili nas pitajte putem maila [email protected]. Poslovni plan preuzmite ovdje, a prijavite se putem ovog linka. Kako vam ne bi promaknula niti jedna vijest o natjecanju, pridružite se Facebook događaju Ideje godine.