Pretraga

[GIVEAWAY] Srednja.hr jednom maturantu poklanja Varteks odijelo za maturalnu

A- A+

Kraj školske godine približava se velikom brzinom, a s time se približava i maturalna zabava. Tulum kojim će se zaokružiti srednjoškolsko obrazovanje velik je događaj za sve maturante, a za tu prigodu treba biti i posebno zgodan. Portal srednja.hr u suradnji s Varteksom poklanja jedno odijelo jednom maturantu! U nastavku donosimo pravila igre.

Zaigraj nagradnu igru na našem Instagram profilu!

Varteks je hrvatska modna tvrtka koja je prošle godine proslavila 100. rođendan. U stoljeće dugoj tradiciji odgojili su generacije ljudi da prepoznaju i odaberu kvalitetnu i lijepu odjeću. Ove godine predstavili su svoju kolekciju Varteks Young u kojoj su osmislili modele odijela prilagođene mlađim generacijama, s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Svoja odijela izrađuju od kvalitetnih talijanskih tkanina, a skrojeni su za sve građe tijela – slim fit ili regular fit. Odijela dolaze u četiri pomno odabrane boje, crnoj, sivoj, tamno plavoj i otvoreno plavoj, točno onim bojama koje laskaju svima!

Izdvojeni članak

Kupnja odijela za maturalnu kao ispit zrelosti

Osim što dobro izgledaju, nova Varteks odijela napravljena su tako da se u njima osjećate udobno i nakon nekoliko sati tulumarenja, što je ključno pri odabiru odijela za maturalnu zabavu. Osim toga, drugi uvjet na koji se mora pripaziti prilikom odabira odijela je da u njemu budete zapaženi, što je s ovim odijelom vrlo jednostavno!

U suradnji s Varteksom odlučili smo jednog maturanta nagraditi jednim takvim Varteks odijelom. Do odijela možete doći preko giveawayja na Instagram profilu drzavna.matura u kojemu, da biste sudjelovali, morate napraviti nekoliko jednostavnih koraka.

Naime, na našem Instagram profilu drzavna.matura u naglašenim InstaStoryjima pronaći ćete template za sudjelovanje u giveawayju. Ono što morate napraviti je screenshotati ga i ispunjenog objaviti u svojem InstaStoryju. Na templateu morate označiti osobu za koga želite osvojiti odijelo (sebe ili frenda) i napisati razlog zašto bi baš on trebao dobiti odijelo. U tom InstaStoryju morate označiti drzavna.matura i varteks.fashion, u suprotnome se nećete kvalificirati za izvlačenje.

U ovom giveawayju nagrađujemo najbolji odgovor, a sudionici mogu prijaviti sebe ili svoje prijatelje za osvajanje odijela.

Najbolji odgovor izvlačimo 10. ožujka, a dobitnika ćemo objaviti putem našeg InstaStoryja!

Sretno svima!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

[OSVOJI VARTEKS ODIJELO ZA MATURALNU] Maturalna zabava sve je bliže, a za tu prigodu treba biti posebno zgodan. U suradnji s @varteks.fashion odlučili smo jednom maturantu darovati odijelo za maturalnu. U ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati i frendovi/frendice koje žele nekoga iznenaditi novim Varteks odijelom. Nagradna igra trajat će do 10. ožujka, a dobitnika objavljujemo na našem InstaStoryju. Pravila igre: 1. U našim naglascima pod nazivom “Varteks” pronađi template i screenshotaj ga 2. Taj template ispuni u svom InstaStoryju i objavi ga 3. Obavezno u tom InstaStoryju tegiraj @drzavna.matura i @varteks.fashion Najbolji odgovor, odnosno InstaStory nagrađujemo Varteks odijelom. Nagradna igra traje do 10. ožujka. Pobjednika objavljujemo na našem InstaStoryju! Obavijesti sve svoje frendove i svi zaigrajte ovu nagradnu igru! Sretno svima! Više o igri možete saznati preko linka u opisu profila.

Objavu dijeli Državna matura (@drzavna.matura)

Skini ovaj template, ispuni ga, objavi na svom InstaStoryju i obavezno tegiraj @drzavna.matura i @varteks.fashion