Pretraga

Studenti pokrenuli novi način online priprema za maturu

A- A+

Maturanti se više ne moraju pribojavati da neće imati vremena ponoviti svo gradivo srednje škole jer su izvrsni i nagrađivani studenti pripremili najopsežnije online pripreme za državnu maturu! Top Matura nudi svim maturantima pristup kvalitetnim i profesionalnim video lekcijama koje možete vidjeti na njihovoj stranici.

Prijavi se na Top Maturu!

Tko zna bolje objasniti kako izvrsno riješiti ispite državne mature od studenata koji su već samostalno briljirali na prošlogodišnjim ispitima?

Top Matura je projekt izvrsnih studenata FER-a, PMF-a i FFZG-a koji će svoje iskustvo rješavanja mature i predavačka iskustva stečena na fakultetu prenijeti kroz profesionalno urađene pripreme za državnu maturu u formatu video lekcija.

Predavači su se pobrinuli da unutar lekcija bude najopsežniji pregled gradiva svih razreda srednje škole, a kvalitetu samih tečaja dopunit će kvizovima za provjeru znanja. Cijena samih tečaja je i do 70% povoljnija od konkurencije.

Ako nešto od video lekcije ne bude jasno objašnjeno, predavači stoje na raspolaganju za dodatne upite i konzultacije svakog dana. Top Matura će u prvoj godini nuditi 4 tečaja: Hrvatski jezik – esej, Hrvatski jezik – teorija, Matematika – B i Matematika – A.

Kroz Hrvatski jezik – esej imat ćete pristup svim lektirama koje su obrađene na najopsežniji način na tržištu. Za pojedine lektire je tako opsežno prepričana sva radnja, objašnjen je kontekst u kojem je nastalo djelo, naglašene su glavne poruke i mjesto radnje, a za svakog autora je napravljena njegova biografija.

Hrvatski jezik – teorija nudi preko 250 video lekcija koji pokrivaju sve sfere književnosti, gramatike i pravopisa uz vješto pripremljene kvizove.

Obje razine matematike nudi najopširniji set video lekcija koji prolaze  matematičke probleme svih razreda srednje škole uz najveći izbor riješenih matematičkih primjera.

Cijene tečaja Top Mature su trenutno snižene 30% što ih čini daleko najpovoljnijim tečajem na tržištu. Za više informacija pogledajte stranicu Top Mature, a možete im se obratiti i na njihovoj Facebook stranici.