Pretraga

Do mature odbrojavamo sitno: Evo kako se najlakše pripremiti u kratkom roku

A- A+

Iako je većina klasičnih priprema za ovogodišnje mature gotova, najintenzivniji period što se tiče učenja tek je pred maturantima. Čeka se završetak norijade i obilježavanje kraja nastave, a nakon toga svaki će maturant dobro zagrijati stolicu kako bi na ispitima državne mature ostvario zadovoljavajući uspjeh i upisao željeni fakultet. Da bi im u tome olakšali, platforma gradivo.hr nudi online pripreme za maturu, a u slučaju pada, garantiraju povrat novca.

online pripreme za maturu

Foto: Unsplash

Praksa je pokazala da se u ovoj završnoj fazi priprema maturanti posvećuju rješavanju prošlogodišnjih ispita. Kako ne bi bili prepušteni sami sebi, za njih je platforma gradivo.hr osmislila pripreme kojima mogu pristupiti koliko god puta žele i kada god žele učiti.

Upravo su pripreme na stranici gradivo.hr usmjerene prema svakom maturantu tako da može učiti samo one cjeline koje su mu najmanje jasne i posvetiti se točno onim poglavljima u kojima je slabiji. Ovdje se nalaze i rješenja svih dosadašnjih ispita državne mature uz detaljna objašnjenja u obliku videa, skripte i zbirke zadataka za vježbu.

Osnivači ove platforme uvjereni su da još uvijek nije kasno čak ni za one koji se do sada nisu stigli posvetiti pripremanju ispita državne mature jer uz njihove materijale maturanti mogu sada zapeti i učiti koliko god žele. Svjesni su da je do mature preostalo malo i zato nude spas u zadnji čas, a trenutno imaju materijale za pripremu Fizike, Matematike (A i B), Kemije te Hrvatskog jezika.

Izdvojeni članak
matura matematika kalkulator

Matura je pred vratima: Ovih pet stvari o ispitu iz Matematike morate znati

Ako padnete – vraćaju vam novac

S obzirom na dosadašnja iskustva svojih korisnika, tvorci ove platforme svojim korisnicima garantiraju povrat novca u slučaju pada na maturi! Njihova je prošlogodišnja prolaznost stopostotna, neovisno o tome jesu li se korisnici pripremali kroz cijelu godinu redovito ili su se uhvatili ozbiljnog posla tek zadnjih mjesec dana.

Svi su predmeti dostupni kroz veći i manji paket, a razlika je u broju riješenih zadataka koji se nalaze u njima pa tako manji paket prirodnih predmeta sadrži rješenja svih zadataka s posljednjih 6 godina mature. Veći paket obuhvaća SVE zadatke koji su se ikada pojavili na ispitima državne mature s detaljnim objašnjenjem i postupkom. Pripreme za Hrvatski jezik kreirane su po uzoru na sami ispit pa tako postoji teorijski dio i esej, skripte i dodatni zadaci za vježbu te video rješenja pojedinih tipova zadataka iz gramatike i pravopisa.

Copy link
Powered by Social Snap