Pretraga

Cijela regija zavijena u crno: U stravičnoj prometnoj nesreći poginula četvorica mladića

A- A+

Strašna prometna nesreća dogodila se sinoć u mjestu Lukare u Srbiji oko ponoći. U sudaru su sudjelovala tri automobila, a četvero mladića koji su poginuli nalazili su se svi u jednom automobilu. Imali su 23, 22 i dvojica po 20 godina. Do sudara je došlo najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine i skliske ceste.

Ilustracija: Pexels

Strašna tragedija koja je Srbiju zavela u crno, svi tuguju zbog četiri mladića koji su sinoć oko ponoći u prometnoj nesreći izgubili svoje živote. Njih četvorica od 23, 22 i dvojica od 20 godina vozili su se u jednom automobilu kada se dogodio sudar u kojemu je sudjelovalo troje automobila, prenosi Kurir.

Izdvojeni članak
policijski kombi

Teška prometna nesreća: Maloljetnici se autom zabili u stup, četvorica teško ozlijeđena

Do sudara je došlo najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine i skliske ceste, a u jednom vozilu je bila i tročlana obitelj. Kako prenosi Kurir, vozač je teško ozlijeđen, a s njime je bila i trudnica i dijete koji su lakše ozlijeđeni. Prema prvim informacijama, Golf je počeo preticati i direktno se sudario s drugim Golfom i Ford Mondeom koji su dolazili iz suprotnog smjera.

Kako Kurir doznaje, jedan od njih četvorice prije dan-dva kupio je auto, Volkswagen Golf, pa ga je s prijateljima želio isprobati. Poginuli su 300 do 400 metara od svojih kuća.