Pretraga

U susjednoj zemlji tragično preminuo nastavnik: ‘Svi su ga stvarno voljeli, ovo je veliki gubitak’

A- A+

Sinoć se u Srbiji dogodila prometna nesreća koja je uzrokovala gubitak života voljenog nastavnika Tjelesnog odgoja, Vladimira Jokića. Naime, automobil je naletio na neosvijetljenu konjsku zapregu, nakon čega je sletio u kanal, a nastavnik je preminuo na licu mjesta. Ova tužna vijest potresla je cijelu zajednicu, a posebno učenike i kolege s kojima je Jokić dijelio svoje znanje i strast prema sportu.

Svijeća

foto: Canva

Sinoć je u selu Pećinci u Srbiji oko 18:25 sati došlo do teške prometne nesreće. Putničko vozilo marke Peugeot naletjelo je na neosvijetljenu konjsku zapregu, a potom je automobil sletio u kanal. Vozač je preminuo na licu mjesta.

Kako doznaje telegraf.rs, vozač automobila bio je Vladimir Jokić, nastavnik Tjelesnog odgoja iz sela Vladimirci. Osim što je predavao Tjelesni, Jokić je također bio trener odbojke i košarke. Njegova posvećenost i ljubav prema sportu ostavili su dubok trag na svakom učeniku. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za cijelu školu i lokalnu zajednicu.

– Trenirao je i dječake i djevojčice odbojku i košarku. Svi su ga stvarno voljeli, ovo je veliki gubitak, rekao je sugovornik za telegraf.rs.

Izdvojeni članak
danijel dragojević

Preminuo je jedan od najvećih hrvatskih pjesnika: Dobitnik je niza nagrada, a neke je odbio

Učenik škole u kojoj je predavao tragično stradali nastavnik objavio je njegovu fotografiju i zahvalio mu se na svemu. Napisao je svom profesoru da počiva u miru te poželio da su barem mogli popričati još koju minutu.

Tragična smrt Vladimira Jokića ostavlja prazninu u srcima njegovih učenika, kolega i cijelog lokalnog stanovništva. Njegova posvećenost, ljubav prema sportu i predanost obrazovanju ostat će zapamćeni kao dio njegovog nasljeđa.