Pretraga

Deset izlika koje možeš reći curi da večeras pogledaš Dinamo s ekipom

A- A+

Valentinovo ili popularno znano kao Dan zaljubljenih, obilježava se 14. veljače i omiljeni je ‘blagdan’ ugostitelja, kinoprikazivača, cvjećara, trgovaca parfemima. No, ove godine je palo baš na nezgodan dan, budući da Dinamo Zagreb večeras igra svoju prvu utakmicu play offa u europskim natjecanjima od davne 1970. godine, što bi mnogima moglo pomrsiti račune.

foto: srednja.hr

S obzirom da se i djedovi mnogih pratitelja, simpatizera, navijača zagrebačkih Plavih, jedva sjećaju zadnjeg sudjelovanja Dinama u ‘europskom proljeću’, već danima vlada posebno ozračje oko kluba.

Izdvojeni članak

Valentinovo 2000. mnogim je Zagrepčanima ostalo u trajnom sjećanju

Tako primjerice za uzvratni duel, koji se igra idući četvrtak ima ulaznica još samo za sjever, a danas je u Plzenu višestruko više BBB-a od 620, koliko je ulaznica predviđeno za gostujuće navijače.

Nismo željeli duljiti s uvodom, ali smo pomislili da biste nešto i iz gornjeg dijela teksta mogli iskoristiti kako biste svoju djevojku uvjerili, da će biti još večera uz svijeće, termina za film u kinu i kazalištu i slično, ali za ovo možda i neće. Pa evo na ovu se čekalo skoro 50 godina!

Stoga smo sklopili neku kolekciju izlika, kojima biste mogli izazvati smijeh, sažaljenje ili drugi osjećaj, kojim ćete uspjeti bez prevelikih potresa odgoditi valentinovske obveze za sutra. Mada, iskreni ćemo biti, bolje bi bilo da ste se o ovome razmišljali barem tri dana ranije.

 1. Gadi mi se što će svi ti parovi danas hiniti zaljubljenost i ne želim biti dio tog karnevala. Mi se volimo cijelo vrijeme.
 2.  (umetni ime) ti znaš da ja mrzim gužvu. Radije bih da večeras bude jedan ‘obični’ dan pa te nenadano iznenađenjem oborim s nogu…
  Izdvojeni članak

  Očekuje se masovno pucanje ljubavnih veza za Valentinovo: Nemojte reći da vas nismo upozorili dovoljno rano

 3. Ja sam ateist i ne priznajem nikakvog Svetog Valentina ni ništa što se zbog njega obilježava
 4. Ja sam vjernik i ne pristajem na ovu kapitalističku pošast u koju se pretvorili Dan svetog Valentina
 5. Evo za tri tjedna je osmi mart pa ćemo ići gdje god ti želiš… i na koncert Tonyja Cetinskog ako treba…
 6. Draga, jel ti znaš da Valentinovo ima poseban značaj za ovaj grad, ovu zemlju, hrvatski narod (složi to ovisno o situaciji)… Pa upravo 14. veljače 2000. smo vratili ime Dinamo!
 7. Ako me pustiš večeras na tekmu, sutra te vodim u Bipu!
 8. Mislim da UEFA ima nešto protiv parova. Nisam ja kriv što večeras igra Dinamo, oni su…
 9. (obrnuta psihologija) Draga ti si meni najbitnija pa ću neovisno o tome što Dinamo igra povijesnu tekmu, biti s tobom večeras…  od malih nogu s ocem idem na stadion, u maksimirskoj šumi sam napravio prve korake, prvu suzu sam pustio protiv Newcastlea, ali… (ovo bi već trebalo biti dosta, ali ako ne bude, smisli nastavak…)
 10. (obrnuta psihologija) Ej mogli bismo večeras napraviti neobično Valentinovo?! Idemo gledati Dinamo s mojom ekipom… ako ti se daju slušati kvartovske brije…