Pretraga

Nakon slučaja s mačetom, učenik u Virovitici u školu donio pištolj: Intervenirala i policija

A- A+

Nakon zastrašujućeg slučaja kada je prošlog tjedna mladić koji nije učenik škole s mačetom ušao u zagrebačku gimnaziju, učenik Industrijsko-obrtničke škole u Virovitici sa sobom je na nastavu ponio – pištolj. Kako su rekli iz PU virovitičko-podravske, incident se dogodio prošlog tjedna u petak 10. ožujka kada su policajci izašli na teren i oduzeli pištolj učeniku.

učionica, rotirka policijskog automobila

Foto: Unsplash

Prošlog tjedna u ponedjeljak je 18-godišnji mladić ušetao s mačetom u Klasičnu gimnaziju u Zagrebu. Istog tjedna, samo u petak i stotinjak kilometara dalje od Zagreba, učenik je u školu donio – pištolj. Kako nam je potvrdila PU virovitičko-posavska, radi se o učeniku Industrijsko-obrtničke škole u Virovitici.

– Policijski službenici  su u petak 10. ožujka oko 10:40 u Virovitici po dojavi o pronađenom pištolju izašli na mjesto događaja te pronašli i privremeno oduzeli pištolj ručne izrade, bez tvorničkog broja, stoji u odgovoru PU virovitičko-podravske na naš upit.

Izdvojeni članak
crna mačeta

Policija objavila fotke, ovo je mačeta kojom je 18-godišnjak prijetio učeniku Klasične: Ima 47 centimetara

Kakve sankcije očekuju učenika još se ne zna jer slijedi kriminalističko istraživanje. Na pitanja odakle učeniku pištolj, zašto ga je uopće donio u školu i hoće li škola poduzeti pedagoške mjere protiv učenika, do objave ovog članka nismo dobili odgovor iz Industrijsko-obrtničke škole.