Pretraga

Nesreća u Zagorju: Školski autobus koji je prevozio učenike sudario se s automobilom

A- A+

Školski autobus koji je prevozio djecu u školu sudario se s automobilom danas ujutro u Svetom Križu Začretju u Zagorju. Ozlijeđenih nema, a djeca su put do škole nastavila pješke.

Foto: Unsplash

Školski autobus koji je danas ujutro djecu prevozio u Osnovnu školu u Svetom Križu Začretju sudario se s automobilom, prenosi Zagorje.com. Kako su doznali od Policijske uprave krapinsko-zagorske, djeca nisu ozlijeđena.

– Dojavu smo zaprimili u 7:24 sati, a u prometnoj nesreći nema ozlijeđenih, već je nastala samo manja materijalna šteta. Policijski službenici obavljaju očevid, nakon kojeg će biti poznati uzrok i okolnosti ove manje prometne nezgode, rekli su za Zagorje.com iz krapinsko-zagorske policije.

Izdvojeni članak

Inspekcija učenicima odgodila polazak na maturalac, autobus nije zadovoljavao propisane uvjete

Djeca su put do obližnje škole nastavila pješice. Iako detalji nesreće još nisu poznati, Zagorje.com neslužbeno je doznao da je do nesreće došlo kada se autobus kretao ulicom Marije Jurić Zagorke prema Trgu Hrvatske kraljice Jelene te se pred samim trgom, na zavoju, sudario s drugim automobilom koji je skretao u smjeru Krapine. U tom je automobilu, osim vozačice, bila i suvozačica.