Pretraga

Obrazovni događaj okupio 28 govornika: Održava se uskoro, evo ključnih informacija

A- A+

Obrazovni događaj koji će ugostiti 28 govornika – stručnjaka, studenata i učenika, održat će za manje od tjedan dana. Riječ je o konferenciji Obrazovanje na prekretnici koju organizira portal srednja.hr. Govornici i posjetitelji okupit će se 7. studenog u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a konferenciju će biti moguće pratiti i online. Donosimo najvažnije informacije.

Do konferencije Obrazovanje na prekretnici dijeli nas još manje od tjedan dana. Riječ je o događaju kojeg organizira portal srednja.hr povodom svog 11. rođendana. Održat će se 7. studenog u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. Posjetitelje očekuje sedam panela i četiri predavanja koja će, svaki na svoj način, govoriti o aktualnim izazovima pred kojima se nalazi naš obrazovni sustav.

Konferencija će ugostiti ukupno 28 govornika: profesora, ravnatelja, čelnih ljudi fakulteta i sveučilišta, drugih stručnjaka, ali i samih učenika i studenata. Čut ćemo, između ostalog, o tome jesu li fakulteti mjesta za stvaranje vještina kod studenata ili je tada već prekasno, može li znanost predvidjeti rezultat Hrvatske u Katru i što se mijenja u visokom obrazovanju nakon što je novi Zakon o visokom obrazovanju i znanosti stupio na snagu.

Izdvojeni članak

Donosimo program konferencije srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici

Raspravljat ćemo o tome kakvi profesori trebaju biti da budu dobri, doznati može li povijest predvidjeti budućnost sukoba u Ukrajini, jesu li nastavni smjerovi rak-rana sustava i može li škola riješiti probleme ugostiteljstva. Čut ćemo predavanje o tome kako premostiti generacijski jaz između profesora i učenika te primjeni digitalne tehnologije u e-Školama. Naposlijetku, poslušat ćemo rasprave o tome što donose promjene Zakon o odgoju i obrazovanju, kao i tome zašto se tjelesni u školama (ne)voli.

Pretplatnici mogu gledati i online, i to besplatno

Popis svih govornika, kao i cijeli program, dostupan je ovdje. Događaj se održava uživo. Ulaznice za konferenciju prodaju se putem Entria po cijeni od 350 kn (46,45 €). Za učenike i studente cijena ulaznica je 175 kn (23,23 €).

Posebne pogodnosti osigurali smo članovima svoje zajednice pretplatnika. Ako konferenciju žele pratiti online, moći će to učiniti uživo i potpuno besplatno. Žele li posjetiti događaj uživo i tako iskoristiti priliku za umrežavanje, ulaznice mogu kupiti po 50 % sniženoj cijeni. Ove pogodnosti vrijede i za mjesečne, kao i godišnje pretplatnike. Pretplatite se putem ovog linka, a ovdje pročitajte više o svim pogodnostima koje smo pripremili za našu zajednicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Povodom 11. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici čiji program pogledajte ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike Obrazovanje na prekretnici ili preko Facebook događaja ovdje.