Pretraga

Položaj u kojem spavate otkriva vašu osobnost

A- A+

Jeste li znali da položaj u kojem spavate može otkriti ponešto o vašem karakteru? Čini se da i način spavanja određuje osobnost, pa donosimo listu najčešćih pozicija u krevetu i što one znače.

www.tydknow.com

Jeste li svjesni toga u kojem položaju noću spavate? Vjerojatno znate ako na to ujutro obratite pozornost, ili ako vam je netko dao do znanja u kojim pozicijama volite sanjati. Prema portalu tydknow, položaj u kojem spavate može otkriti ponešto o vašoj osobnosti. Evo što znači vaša pozicija.

Izdvojeni članak

Najzanimljivije činjenice o spavanju za studente i školarce

Ukoliko je vaš položaj onakav kao pod a na slici, to znači da imate toplo i otvoreno srce, a ako je vaš položaj nacrtan pod b, vjerojatno ste duša svake zabave. Oni koji vole spavati u položaju pod c, iako se čini prilično otvorenima, najčešće su zapravo dosta suzdržani.

U položaju pod d spavaju rezervirani ljudi, dok je karakteristika onih koji spavaju u poziciji koja je na slici označena slovom e otvoreni um i zabavna osobnost. Ukoliko spavate kao osoba na slici označena slovom f, obično se oni koji ljudi vole imati za prijatelja, jer znate slušati i ljudima pružate osjećaj sigurnosti i povjerenja.