Pretraga

Posjetite humanitarni koncert protiv nasilja ‘Rock for Ritz’

A- A+

Učenici Grafičke škole u Zagrebu organiziraju humanitarni koncert protiv nasilja ‘Rock for Ritz’ koji se održava 22. travnja u Vintage Industrial Baru. Cijena ulaznica je 20 kuna, a sav prihod od prodaje učenici će donirati Savjetovalištu ‘Luka Ritz’. Koncert započinje u 19 sati, a goste će zabavljati Dino Jelušić, Goatfish, Lemon3, Proleter, Newton and The Isaacs i Letterbomb.

Rock for Ritz‘ naziv je humanitarnog koncerta protiv nasilja koji organiziraju učenici Grafičke škole u Zagrebu. Koncert će se održati 22. travnja s početkom u 19 sati u Vintage Industrial Baru koji se nalazi na adresi Savska 160.

Izdvojeni članak

Savjetovalište ‘Luka Ritz’ nudi besplatnu pomoć svaki tjedan

Cijena ulaznica je 20 kuna, a učenici će svu zaradu donirati Savjetovalištu ‘Luka Ritz‘. Glavni organizatori te promotori projekta su Mateja Iljašev i Dorian Đemanović.

Za dobru zabavu pobrinut će se svojim nastupima Dino Jelušić te grupe Goatfish, Lemon3, Proleter, Newton and The Isaacs i Letterbomb.

– Razmišljali smo što bi mogli napraviti za svoju školi, ali ujedno da i pomognemo drugima pa smo tako došli na ideju humanitarnog koncerta ‘Rock for Ritz’. Veliku podršku pružio nam je ravnatelj Dubravko Deželić, a Suzana Ritz je na naš projekt reagirala s oduševljenjem, izjavila je organizatorica Mateja.

Istaknula je kako su im iz Savjetovališta ponudili svoju pomoć pri organizaciji, te su jako zahvalni na tome što rade.

Sve važne informacije oko koncerta možete pronaći ovdje, a prema riječima organizatora očekuje se minimalno 400 srednjoškolaca i drugih posjetitelja.