Pretraga

Postanete li naš pretplatnik u prosincu, za svoj novac dobivate više: Evo što vam sve nudimo

A- A+

Postanete li naš godišnji pretplatnik do kraja prosinca, dobivate više za svoj novac! Učenike, studente, nastavnike i sve ostale koji se pretplate u A ili B razredu, darujemo s tri potpuno besplatna mjeseca pretplate. Pretplatnici C razreda, namijenjenog školama, fakultetima, tvrtkama i drugim pravnim osobama, za kupnju dvogodišnje pretplate ostvaruju 20 % popusta. Pretplatite se sada i uživajte u svim pogodnostima za članove naše srednja.hr+ zajednice.

srednja.hr pretplata u prosincu

Pretplata na portal srednja.hr u prosincu daje vam više za vaš novac | Foto: srednja.hr

Ako vam je obrazovanje dio svakodnevnog života, bilo da ste učenik, student ili obrazovni stručnjak, sigurni smo da vam je važno biti u korak s novostima iz sektora. Medij smo specijaliziran upravo za to područje, a pratimo ga dubinski. Osiguravamo da članovi naše zajednice pretplatnika na vrijeme saznaju sve novosti u obrazovanju. Postanete li naš godišnji pretplatnik tijekom prosinca, za svoj novac dobivate više.

Birajte između pretplate u A, B ili C razredu

Čitatelji koji kupe godišnju pretplatu u A i B razredu, dobit će dodatna tri mjeseca pretplate. To znači da će vaša pretplata vrijediti do ožujka 2025. godine. Cijena godišnje pretplate u A razredu, namijenjenom učenicima i studentima, iznosi 40 €. Pretplatnici B razreda su nastavnici, profesori, ravnatelji i svi kojima je jednostavno stalo do obrazovanja, a godišnju pretplatu plaćaju 50 €.

U C razredu pretplate nalaze se obrazovne institucije i tvrtke koje godišnju pretplatu plaćaju 120 €. U sklopu pretplate dobivaju i jedinstvenu mogućnost samostalnog objavljivanja vijesti na našem portalu. Do sada je u rubrici objavljeno 179 tekstova, a one najbolje dijelimo i putem naših društvenih mreža.

Tijekom prosinca, pretplatnicima C razreda omogućili smo dvije godine pretplate uz popust od 20 %. To znači da ćete dvije godine pretplate, umjesto 240 €, platiti 192 €.

Osam odličnih razloga za pretplatiti se

  1. U vaš će pretinac e-pošte stizati tjedni newsletter s pregledom najvažnijih vijesti
  2. Uz tjedni, šaljemo i maturantski newsletter koji vam pomaže ostati u toku sa svim novostima oko državne mature i upisa studija
  3. Sadržaj portala čitat ćete s manje oglasa
  4. Povoljniji ili potpuno besplatan pristup našim događajima, poput velike godišnje konferencije koju organiziramo
  5. Pretplatnici C razreda samostalno objavljuju vijesti na našem portalu, a sve ih je moguće pronaći u rubrici srednja.hr+ zajednica koja se nalazi na naslovnici
  6. Portal srednja.hr godišnje napiše preko 4.000 tekstova, od kojih se polovica odnosi na školstvo
  7. Specijalizirani smo za obrazovanje, što znači da se temi posvećujemo dublje nego ostali mediji koji za to jednostavno nemaju vremena
  8. Pretplatom podržavate neovisno novinarstvo i kritičko promišljanje o obrazovanju

Uz to, važno je reći da uvođenjem pretplate sadržaj portala nismo zaključali. Svi naši članci dostupni su svim čitateljima.

Kako se pretplatiti?

Postanite naš pretplatnik u prosincu, kada za svoj novac dobivate više, a sve što trebate učiniti jest registrirati se putem našeg pretplatničkog dijela portala. Želite li se pretplatiti u A ili B razredu, odaberite godišnju pretplatu s kojom dobivate tri dodatna mjeseca pretplate, i to je to!

Unesite ostatak svojih podataka i odaberite ‘Pretplatite se’. Želite li postati pretplatnik C razreda, ispunite upitnik koji je dostupan ovdje, a ponudu ćemo vam poslati na e-mail.

Dodatna tri mjeseca pretplate za pretplatnike A i B razreda te popust od 20 % za dvogodišnju pretplatu u C razredu moguće je iskoristiti samo do kraja prosinca, do 31. prosinca u 23:59 sati.

srednja.hr pretplata u prosincu


Postanite i vi dio srednja.hr+ zajednice pretplatnika koji podržavaju neovisno specijalizirano novinarstvo. Više o pretplati doznajte ovdje. Pretplatite se putem ovog linka ako vas zanima pretplata u A ili B razredu. Kako biste iskoristili popust od 20 % za dvogodišnju pretplatu u C razredu, ispunite obrazac.