Pretraga

Roditelji, ovo će vam biti korisno: Sve vijesti oko škole i mature pratite na jednom mjestu

A- A+

Krenula je nastava, a s njom i promjene, reforme, obavijesti oko državne mature, upisa studija… Roditelji koji doma imaju đake, sigurni smo, itekako su svjesni koliko je važno pratiti sve novosti u školstvu. Zbog toga smo im to odlučili olakšati. Kreirali smo tjedne newslettere sa sažecima najvažnijih vijesti, kao i maturantski newsletter u kojem pišemo o svim važnim događanjima oko mature. Sve to, ali i više omogućujemo u sklopu pretplate na portal srednja.hr, a samo do kraja rujna traje akcija u kojoj naš pretplatnik možete postati za samo 2 €.

srednja.hr pretplata

srednja.hr pretplata nudi vam posebne mogućnosti | Foto: srednja.hr

Obrazovanje nikad ne miruje. Ako doma imate školarca, toga ste vjerojatno dobro svjesni. Iako je važno ostati u toku sa svim novostima, kao specijalizirani medij koji godišnje napiše više od 4.000 tekstova, od kojih je polovica o školstvu, razumijemo da to postaje sve teže. Svojim pretplatnicima smo zato to odlučili olakšati, uvođenjem posebnih pogodnosti.

Pretplatnicima šaljemo tjedni newsletter s pregledom ključnih događanja u obrazovnom sektoru. On je svojevrsni sažetak najvažnijih vijesti koje smo objavili prošli tjedan, a koje ne smijete propustiti. Piše ga naše uredništvo i šaljemo ga svakog ponedjeljka ujutro.

srednja.hr+ pretplata tjedni newsletter

Tjedni newsletter s pregledom najvažnijih zbivanja u obrazovanju | Ilustracija: srednja.hr

Pretplatnici primaju i maturantski newsletter koji će, vjerujemo, biti koristan svim roditeljima maturanata, ali i ravnateljima te ispitnim koordinatorima. Njime sažimamo najvažnije što trebate znati o maturi, obavještavamo o rokovima prijave, datumima ispita i svemu ostalom što je važno za uspjeh na maturi.

Uz sve to, pretplatnici imaju i druge pogodnosti. Sadržaj portala čitaju s manje oglasa, a ostvaruju i popuste za naše događaje. Uskoro će se tako održati naša velika srednja.hr+ konferencija. Ovogodišnja tema je Obrazovanje x AI, a sve nove pretplatnike u rujnu darovat ćemo i jednom ulaznicom za taj događaj.

Izdvojeni članak
srednja.hr+ konferencija Obrazovanje x AI

Zabilježite ovaj datum: Velika konferencija portala srednja.hr vraća se 10. studenog

Prvi mjesec pretplate već od 2 €

Samo do kraja rujna, kad završava naša Back2School akcija, sve ove pogodnosti možete možete ostvariti za 2 €. Riječ je o akcijskoj cijeni mjesečne pretplate za pretplatnike B razreda koji je namijenjen roditeljima, nastavnicima, ravnateljima, ali i svima kojima je stalo do obrazovanja.

Odlučite li se za godišnju pretplatu, tijekom rujanske akcije vas darujemo s tri dodatna mjeseca. Tako će vaša pretplata vrijediti sve do kraja 2024. godine. Isto tako, kao što smo već istaknuli, svi novi pretplatnici u rujnu dobit će i jednu ulaznicu za našu veliku godišnju konferenciju.

Kako se pretplatiti?

Nudimo mogućnost pretplate u A, B ili C razredu. A razred namijenjen je učenicima i studentima, B razred fizičkim osobama, a C razred obrazovnim institucijama i tvrtkama. Uz to, možete se odlučiti između mjesečne i godišnje pretplate.
Najprije posjetite našu stranicu za registraciju pretplatnika. Odaberite željeni razred pretplate, a potom upišite odgovarajući kod za popust:

  • back2schoolA, za pretplatnike A razreda s kojim će prvi mjesec pretplate platiti samo 1 €
  • back2schoolB, za pretplatnike B razreda s kojim će prvi mjesec pretplate platiti samo 2 €

Unesite ostatak svojih podataka i odaberite ‘Pretplati se’. Svi koji se žele kupiti godišnju pretplatu, ne moraju upisivati kod za popust. Pretplata će im automatski vrijediti do kraja 2024. godine.


Postanite i vi dio srednja.hr+ zajednice pretplatnika koji podržavaju neovisno specijalizirano novinarstvo. Više o pretplati doznajte ovdje, a pretplatite se putem ovog linka.

Copy link
Powered by Social Snap