Pretraga

Pretplatite se i objavljujte na našem portalu: Akcijska ponuda uz 20% popusta traje još kratko

A- A+

Jedinstvena pogodnost koju imaju naši pretplatnici C razreda je mogućnost samostalnog objavljivanja vijesti na našem portalu. Sve pretplatničke vijesti vidljive su na naslovnici u posebnoj rubrici, a one najbolje dijelimo i na svojim društvenim mrežama. Do kraja prosinca traje akcija u kojoj vam dvogodišnju pretplatu dajemo uz 20 % popusta, pa ćete umjesto 240 € platiti 192 €.

srednja.hr pretplata C razred

Dvogodišnja preplata u C razredu tijekom prosinca uz 20 % popusta | Foto: srednja.hr

Svi koji pretplatom žele podržati portal srednja.hr, a samim time i nezavisno novinarstvo posvećeno praćenju obrazovnog sustava, biraju između tri razreda pretplate. Svaki razred namijenjen je jednoj od naših skupina čitatelja. Tako se škole, fakulteti i druge tvrtke mogu pretplatiti u C razredu.

Umjesto zaključavanja sadržaja, svojim smo pretplatnicima ponudili niz dodatnih mogućnosti koje će im olakšati praćenje obrazovnog sektora. Svakog tjedna šaljemo specijaliziran newsletter s pregledom najvažnijih vijesti, a tu je i maturantski newsletter u kojem vam u pretince pošte dostavljamo sve važne informacije o maturi i upisu studija. Svi naši pretplatnici čitaju portal uz manje oglasa i besplatno uživaju na našoj velikoj godišnjoj konferenciji.

Samostalno objavljujte vijesti

Uz te pogodnosti, pretplatnici C razreda imaju još jednu: mogu samostalno, ali uz podršku uredništva, objavljivati vijesti na našem portalu. Kao medij specijaliziran za obrazovanje, okupljamo publiku koju naši pretplatnici žele dosegnuti, stoga smo im to odlučili olakšati.

Izdvojeni članak
srednja.hr pretplata u prosincu

Postanete li naš pretplatnik u prosincu, za svoj novac dobivate više: Evo što vam sve nudimo

Pretplatnički tekstovi nalaze se u rubrici srednja.hr+ zajednica koja je vidljiva i na naslovnici portala. Do sada su naši pretplatnici objavili 186 tekstova. Svaki tekst pregledalo je i odobrilo naše uredništvo, koje zadržava pravo ne objaviti tekstove koji nisu u skladu s uredničkom politikom portala. Upute za objavljivanje pretplatničkih tekstova možete pronaći ovdje.

Kako se pretplatiti?

Tijekom zimske akcije koja traje do 31. prosinca u ponoć, pretplatnicima C razreda koji se odluče za dvogodišnju pretplatu darujemo 20 % popusta. Drugim riječima, umjesto 240 € koliko biste inače platili dvije godine pretplate, u prosincu ćete morati izdvojiti 192 €.

Kako biste iskoristili ovu akciju, ispunite upitnik koji se nalazi ispod. Unesite svoje podatke, a potom će vam na e-mail adresu stići ponuda. Želite li pročitati više o prosinačkoj akcijskoj ponudi za pretplatnike A i B razreda, možete to učiniti ovdje.


Postanite i vi dio srednja.hr+ zajednice pretplatnika koji podržavaju neovisno specijalizirano novinarstvo. Više o pretplati doznajte ovdje. Pretplatite se putem ovog linka ako vas zanima pretplata u A ili B razredu. Kako biste iskoristili popust od 20 % za dvogodišnju pretplatu u C razredu, ispunite obrazac.