Pretraga

Poznati svjetski stručnjaci dolaze u Split otkriti kako će izgledati budućnost digitalnog učenja

A- A+

Po prvi puta u Hrvatskoj od 12. do 14. svibnja 2022. u splitskom hotelu Radisson Blu održava se IZZI konferencija o edukacijskim tehnologijama u partnerstvu s Europskom komisijom i Europskim parlamentom na kojoj će poznati svjetski stručnjaci otkriti kako će izgledati budućnost digitalnog učenja.

izzi moć obrazovanja

Konfrencija IZZI moć obrazovanja održat će se od 12. do 14. svibnja 2022. u Splitu | Foto: Profil Klett

Pandemija Covida donijela je brojne izazove, ali i priliku za moderniziranje obrazovanja. Upravo te izazove rješava hrvatska edukacijska platforma IZZI, koja će u Splitu okupiti prestižne svjetske i domaće stručnjake iz područja primjene digitalnih tehnologija u području obrazovanja, predstavnike obrazovnih institucija i izdavačkih kuća. Konferencija će se održati od 12. do 14. svibnja u hotelu Radisson Blu.

Cilj konferencije je istražiti koje nove mogućnosti nude digitalne tehnologije u obrazovanju, kako spojiti inovativne ideje sa suvremenim metodama poučavanja i uskladiti ih s potrebama u školama i na sveučilištima.

Na konferenciji možete saznati sve o najboljim i najuspješnijim obrazovnim projektima, međunarodnim suradnjama i inicijativama, te kako ih financirati iz sredstava fondova Europske Unije. Tijekom dvodnevne konferencije sudionici će imati priliku slušati iskustva poznatih stručnjaka kao što su Marc Prensky, Zvonimir Stanić, Bart Rienties, Sandra Kučina Softić, Nadia Manzoni i drugi eksperti iz područja obrazovanja i znanosti.

izzi moć obrazovanja

Program konferencije započinje plenarnim predavanjima o digitalnom obrazovanju, a nastavlja se predavanjem o analitikama učenja i primjerima dobre prakse digitalizacije obrazovanja u školama. Drugi dan konferencije održavaju se interaktivna predavanja o najboljim funkcionalnostima IZZI platforme, te praktične radionice o korištenju IZZI alata za kreiranje digitalnih sadržaja. Konferenciju zatvara svečana dodjela nagrada najuspješnijim sudionicima.

Detaljniji uvid u program i rad konferencije dostupan je putem ove poveznice.