Pretraga

Pregledali smo ovotjedne oglase za studentske poslove i izdvojili najplaćenije

A- A+

I ovog ponedjeljka izdvojili smo oglase za studentske poslove s najvišom satnicom u četiri studentska grada, Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu. Ponuda poslova je ‘šarolika’, a najviša satnica koja se studentima nudi iznosi 70 kuna i to za posao hostesiranja u Umagu.

Foto: srednja.hr

SC Zagreb

Traže se studenti/ice za poslove hostesiranje na eventima u Umagu za dva nadolazeća eventa, Sea Star (21.05.- 23.05) te Atp Umag ( 17.07.-26.07). Potrebna znanja i vještine: komunikativnost, odgovornost, želja za timskim radom. Radno vrijeme: 10-18 sati.  Smještaj i hrana osigurani. Cijena sata: 70 kuna. Prijave na: [email protected].

Izdvojeni članak

Pogledajte koji je posao Milanović radio za vrijeme studiranja i koliko je zarađivao

Obrt za promidžbu Stars traži studente/ice za poslove hostesiranja, to jest promotivne aktivnosti  u ugostiteljskim objektima. Posebna znanja i vještine: komunikativnost, snalažljivost, želja za timskim radom. Period rada od travnja do prosinca. Radno vrijeme: večernje – u trajanju 3 do 4 sata, najviše petak i subota. Cijena sata 50 kuna + propisana uvećanja. Prijavu sa 2 fotografije slati na [email protected]

SC Split

HOTEL SPLIT d.d. traži 3 fizioterapeuta. Radnik savjetuje korisnike usluga o primjeni terapeutskih metoda i na korisnicima obavlja ciljano pokretne vježbe, podučava korisnike kako se ophoditi i upotrebljavati naprave za vježbanje, pruža različite oblike fizioterapeutskog liječenja (masaže, elektroterapije, terapije grijanjem, hidroterapija), puža korisnicima sve ostale usluge sukladno Programu Centra i obavlja i druge poslove za koje je osposobljen, a po nalogu neposredno nadređenog. Početak obavljanja posla je 1. svibnja, a satnica iznosi 50 kuna. Prijave na telefon: 021-303131 te email: [email protected]

MAŠA d.o.o. traži 16 radnika u Kaštel Gomilici za vanjsko pranje brodova. Početak obavljanja posla je 1. travnja, a satnica iznosi 40 kuna. Radi se subotom od 8.30 sati. Prijave na [email protected]

SC Rijeka

Izdvojeni članak

[Neobični kolegij] Studenti uče kako upravljati karijerom, a pritom i nezaposlenima traže posao

E-glas d.o.o. traži dizajnera unutarnjeg interijera. Posao uključuje izradu plana uređenja interijera, osmišljavanje izgleda unutarnjeg interijera i savjetovanje pri kupnji potencijalnih predmeta dekora. Radi se od 2. do 9. ožujka, radno vrijeme je fleksibilno, a satnica iznosi 40 kuna. Potrebno je prethodno iskustvo u uređenju interijera. Za prijavu je potrebno poslati životopis na [email protected].

MCP Krk d.o.o. traži dva radnika u charteru za čišćenje i održavanje plovila u najmu (unutarnjeg dijela). Radi se na Krku, osigurani su smještaj i topli obrok.Početak rada je 15. lipnja, a radi se do 1. rujna. Radno vrijeme je od 8 do 12 i od 18 do 20, a satnica iznosi 35 kuna. Rad nedjeljom i blagdanom plaća se 52,50 kuna. Potrebne kompetencije su: urednost, komunikativnost, susretljivost, organiziranost, znanje stranih jezika (njemački,engleski,talijanski). Prijave na [email protected] ili 0993192700 – Mihael.

SC Osijek

VIA SOLIS d.o.o. traži studente/ice za rad tijekom turističke sezone za postavljanje ljetnog kina u sklopu programa turističkih objekata. Radi se u gradovima u Istri od 1. srpnja do 1. rujna,  a poslodavac  osigurava besplatan smještaj, dva obroka dnevno i povrat troškova puta ukoliko se odradi određeni dogovoreni period rada. Satnica iznosi 30 kuna, a mjesečna plaća ide do 6.000 kuna s bonusima. Radno vrijeme je fleksibilno. Od studenta se očekuje:  kolegijalnost, spremnost na usvajanje novih vještina, osnovno služenje računalom, a prednost je važeća vozačka dozvola “B” kategorije. Prijave: životopis poslati na [email protected].

WOKI j.d.o.o. traži 3 studenta/ice za posao konobara na duže vremensko razdoblje za satnicu od 30 kuna.  Potrebno je iskustvo u radu na poslovima konobara, urednost, komunikativnost, spremnost na timski rad te spremnost na mogućnost rada na duže razdoblje uključujući i rad tijekom ljeta. Mjesto rada je Cafe bar&pivnica The Krigla, Trg slobode 6, Osijek – zgrada Supermarketa. Studenti će između sebe i uz poslodavca dogovarati radno vrijeme od 4 sata dnevno ili 8 sati dnevno ovisno o obvezama studenta, a po mogućnosti i želji moguće je raditi i više sati – plan i način radnog vremena studentima će biti prezentiran na razgovoru. Način prijave i dodatni upiti: osobno doći u kafić uz prethodnu najavu na 095/857-2100 gdje će se dobiti točna lokacija i mjesto gdje i kada treba doći na razgovor i dogovoriti za daljnje postupanje.