Pretraga

Prepoznajte varaju li vas partneri

A- A+

Jeste li znali da muškarci prije prepoznaju prevaru nego žene? Da to ne bi i dalje bio slučaj, pogledajte nekoliko savjeta kako prepoznati znakove nevjere u vezi.

U prošlosti su muškarci više varali svoje partnerice od žena, no danas to više nije tako. U nekim zemljama se prevara kažnjava doživotnim zatvorom ili čak kamenovanje, a u onim liberalnijima jedina kazna koju dobivate za šaranje sa strane jest moralna.

U nastavku vam donosimo nekoliko znakova po kojima ćete najbolje prepoznati varaju li vas vaši partneri.

portal-plus.info

Izdvojeni članak

Najbolji načini za prekid veze

Skrivanje mobitela i brisanje poruka

Prva stvar koja bi vam trebala probuditi sumnju kako vas partneri varaju jest ako skrivaju mobitel koji su prije bez ikakvih problema ostavljali vama na dohvat ruke. To je znak kako se na njemu nalaze pozivi i poruke koje nisu za vaše oči.

Druga stvar je svakodnevno brisanje svih poruka i poziva. Razumljivo je kako netko ne želi čuvati sve nepotrebne i beskorisne poruke, ali ako je uz to i popis poziva uvijek izbrisan znači da postoji nešto što od vas skrivaju.

Fizička ili psihička udaljenost

Jedna od najčešćih pojava koje otkrivaju nevjeru u vezi je fizička udaljenost. Sve rijeđi poljupci, milovanja ili seksualni odnosi nikako ne mogu biti pokazatelj nečeg pozitivnoga.

Također morate reagirati ukoliko bez ikakvog razloga osjetite da su vaši partneri odsutni duhom ili vas ne doživljavaju.

Izdvojeni članak

Dnevnik jedne brucošice: Prekid, depresija pa bijeg

Pružanje pažnje više nego obično

Da ne bi bilo zabune, postoje i one osobe koje svoje varanje prikrivaju na način da vas obasipaju darovima i posvećuju vam više pažnje nego do tada. Takvi ljudi vjerojatno osjećaju grižnju savjesti pa se puno bolje osjećaju ako vas tretiraju kao prinčeve i princeze.

Iznenadna i učestala putovanja

Osobe s kojima ste u vezi nikad nisu išle na česta poslovna putovanja ili općenito ne vole putovati, a sad odjednom svako malo moraju na put. Zapitajte se koliko je u tome istine ili vas izbjegavaju nekoliko dana dok uživaju s nekim drugim nabijajući vam rogove.

Izdvojeni članak

Savjeti za uspješnu vezu na daljinu

Ne izlazite više skupa

Dok ste prije visjeli svugdje u paketu i svima išli na živce kako se ne odvajate jedni od drugh, situacija se naglo promijenila. To vam je dovoljan znak kako nešto ne štima. Ako je vašim odabranicima ugodnije u tuđem društvu, nego u vašem, zapitajte se što nije u redu te postoji li osoba koja narušava vaš odnos.

Hvatanje u brojnim sitnim lažima

Trebamo li napominjati kako je laganje jedan od najočitijih znakova bilo kakve prevare? Ako u posljednje vrijeme sve češće uhvatite svoje dečke ili cure u sitnim lažima, s razlogom ćete posumnjati kako vam lažu o nečem većem i važnijem.

Da biste nekoga varali, a pri tom ne bili uhvaćeni, morate biti jako inteligentni te paziti na svaku izgovorenu riječ. Nije rijedal slučaj da se pojedinci precijene pa se toliko upetljaju ili sami sebe izdaju.