Pretraga

Prijavite se na foto natječaj u sklopu Pula film festivala

A- A+

Na ovogodišnjem Pula film festivalu u suradnji s Foto danima mladih organizira se fotografsko natjecanje ‘Pula – grad filma’. Pravo na direktno sudjelovanje ostvarilo je 15 najboljih fotografa s ovogodišnjih Foto dana mladih, a ostali zainteresirani se mogu prijaviti do 20. lipnja 2013. godine. Pula film festival traje od 13. do 27. srpnja, dok će fotografsko natjecanje biti u periodu od 20. do 23. srpnja.

Na jubilarnom 60. izdanju Festivala igranog filma u Puli u suradnji s Foto danima mladih održat će se trodnevni fotografski natječaj iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Izdvojeni članak

Maturanti na FDM-u: ‘Strah od državne mature nije razlog da propustimo ono što zaista volimo’

Cilj natjecanja je snimiti najbolju fotografiju na temu ‘Pula – grad filma‘, a sudjelovati mogu fotografi od 16 do 20 godina starosti. Pula film festival traje od 13. do 27. srpnja, a fotografsko natjecanje od 20. do 23. srpnja. Organizacija festivala svim će sudionicima ponuditi besplatne ulaznice za sve projekcije, koncerte, radionice i ostala događanja.

Pravo na direktno sudjelovanje ostvarilo je 15 najboljih fotografa s ovogodišnjih Foto dana mladih, a ostali zainteresirani se mogu prijaviti do 20. lipnja 2013. godine.

Detalje o natječaju i ostale uvjete provjerite na stranicama Foto dana mladih, a prijaviti se možete ovdje.