Pretraga

Prometna nesreća kod Učeničkog doma, sudar skrivio 16-godišnjak: Troje je ozlijeđenih

A- A+

Policijska uprava varaždinska objavila je kako je u četvrtak 20. travnja došlo do prometne nesreće ispred Učeničkog doma u kojoj su sudjelovala dva vozila. Ozlijeđene su tri osobe, a sudar je skrivio 16-godišnjak s kojim su u automobilu bila dvojica putnika u dobi od 18 i 19 godina.

policija

Foto: PU zagrebačka

Stariji maloljetnik u dobi od 16 godina upravljao je osobnim vozilom prije stjecanja vozačke dozvole te je izazvao sudar u kojemu je bilo troje ozlijeđenih osoba. Kako javlja e-Varaždin, nesreća se dogodila ispred Učeničkog doma u četvrtak 20. travnja u jutarnjim satima.

– Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, pri izlasku iz lijevog zavoja, maloljetnik je u kočenju izgubio nadzor nad upravljačem te u zanošenju prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnjak, stoji u priopćenju PU varaždinske.

Izdvojeni članak
bicikl

Bizaran slučaj: Pijani 14-godišnjak vozio bicikl pa se zabio u automobil i zadobio lakše ozlijede

Dodaju i kako je od siline udara vozilo 26-godišnjaka odbačeno unazad i stražnjim dijelom udarilo u metalni stup javne rasvjete te je 26-godišnji vozač ozlijeđen.

Dvojica putnika iz vozila 16-godišnjaka u dobi od 18 i 19 godina također su ozlijeđeni. Medicinska pomoć pružena im je u Općoj bolnici Varaždin te će se njihove ozljede okvalificirati naknadno.