Pretraga

U teškoj nesreći sudjelovao autobus koji je djecu vozio u školu: Poginula jedna, a ozlijeđeno više osoba

A- A+

Dva autobusa i jedno osobno vozilo sudarili su se jutros u 7.30 sati na staroj Kliškoj cesti kod Splita. Vozačica auta je na mjestu poginula, a ozlijeđeno je još 9 osoba. U jednom od autobusa bila su djeca koja su se vozila u školu. Nitko od ostalih sudionika nesreće nije životno ugrožen.

Foto: Facebook Policija zaustavlja-SPLIT

Jedan od autobusa koji je sudjelovao u sudaru bio je vojni, a drugi tvrtke Promet Makarska u kojem su se među putnicima nalazila i djeca koja su jutros krenula u školu, piše dalmacijadanas. Sudar se dogodio kad je, prema izjavama svjedoka za spomenuti izvor, žena autom podletjela pod autobus čiji je vozač to pokušao izbjeći pa se pritom zabio u drugi autobus.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Sudar automobila ispred menze Studentskog centra u Zagrebu

Vozačica auta koja je imala 56 godina je poginula, a 9 putnika je ozlijeđeno, međutim nitko od njih nije u životnoj opasnosti.

– Većinom se radi o ozljedama koje putnici u autobusu zadobiju nakon što poslije sudara popadaju po podu. Možda će biti jedan lom podlaktice što se računa kao teža ozljeda s obzirom da se svaki lom tretira kao teža ozljeda. Svih osam putnika su trenutno na obradi u bolnici, pa će se vidjeti koje su točno ozljede zadobili, izjavio je liječnik Miho Sušić iz splitskog KBC-a, prenosi hr.n1info.

Policija trenutno na mjestu nesreće obavlja očevid.

U teškoj nesreći sudjelovao autobus koji je djecu vozio u školu: Poginula jedna, a ozlijeđeno više osoba
Share via
Copy link
Powered by Social Snap