Pretraga

Tko je na top listi: Osvaja li vaš razred nagradu?

A- A+

Imamo izazov za maturante, a pravila su jednostavna. Postavljajte pitanja iz gradiva za četvrti razred u sustav kvizovi.srednja.hr, skupite najviše odgovora i vaš razred osvaja majice za norijadu s printom po želji. Učenici su se već uključili, provjerite stanje na top ljestvici.

maturantsko natjecanje

Postavljaj pitanja i osvoji majice za norijadu za cijeli razred! | foto: srednja.hr

Maturantsko natjecanje u kojem imate priliku osvojiti nagradu za cijeli razred traje još nešto više od tjedan dana. Višestruka je korist od uključivanja: ponavljate gradivo i učite za maturu, olakšavate to isto kolegama, a kao nagradu ćete osvojiti uspomenu koju ćete čuvati cijeli život.

Biroprint u suradnji s našim sustavom kvizovi.srednja.hr odlučio je jednom razredu pokloniti majice s printom po njihovom izboru. Biroprint usluge se protežu kroz nekoliko različitih djelatnosti a neke bitnije su trgovina promotivnim asortimanom, uredskim materijalom i školskim priborom, digitalni tisak, solventni tisak, UV tisak, različite marketinške usluge.

Prihvaćate izazov?

Pitanja koja postavite u sustav se moraju ticati školskog gradiva i morate ih postaviti u temu 4. razreda srednje škole te u odgovarajuće podteme prema školskom predmetu i nazivu gradiva (npr. Matematika – funkcije). Kod dodavanja pitanja pokušajte pronaći odgovarajuću podtemu – ako ne možete pronaći podtemu, možete kreirati novu.

Idete li u strukovnu školu i želite postavljati pitanja iz stručnih predmeta, sastavili smo nekoliko kratkih uputa o tome kako to možete učiniti. Detaljna pravila možete pročitati ovdje. Sudjelovati možete od 18. travnja (00:00) do 2. svibnja (23:59), a uzimat će se u obzir samo pitanja i odgovori zabilježeni u tom vremenu.

Izdvojeni članak

Strukovnjaci, provjerite kako sudjelovati u Maturantskom natjecanju i dobiti nagradu za čitav razred

Tko trenutno vodi?

Provjerite stanje na top ljestvici korisnika s najviše prikupljenih odgovora. Top lista se osvježava u stvarnom vremenu. Korisnici koji postave najviše pitanja imaju najveću šansu promijeniti trenutni poredak u svoju korist!


___________________________________________________________________________

Natjecanje je osmislio portal srednja.hr u suradnji s Biroprintom.