Pretraga

Tržište kondoma: svjetleći, sa zubima ili pak personalizirani

A- A+


Izdvojeni članak

Cambridge brucošima dijeli 250 kondoma mjesečno

Spolni odnos bez kondoma prilično je neodgovoran potez. Iako su mnogi ljudi mišljenja da im se ne sviđa spolni odnos s kondomom, jer to ‘nije ono pravo’ činjenica je da je takav stav nepravilan i neodgovoran. Osim toga, kondomi danas su potpuna suprotnost kondomima iz prošlosti, kad su isti izgledali poput gumenih rukavica za čišćenje.

U današnjim vremenima industrija kondoma je iznimno razvijena, a postoje modeli i oblici za svakoga. Stoga i samo biranje kondoma može biti kreativna aktivnost, a učinak je i više nego važan. Naime, osim što štiti od neželjene trudnoće i spolnih bolesti, samo biranje kondoma koliko god je važno, može biti i zabavno. Zbog toga vam donosimo neke od najzabavnijih i najkreativnijih prezervativa.

Izdvojeni članak

Kako i gdje tinejdžeri uče o seksu

Light show kondomi

Znanstveno potvrđeni kao sigurni, ovi Light show kondomi upravo to i rade, stvaraju light show pod plahtama. Da bi učinak sjaja bio postojan, potrebno je izložiti kondom svjetlu na tridesetak sekundi i on će svijetliti punim sjajem oko 15 minuta, a kasnije će isijavati prigušenu svjetlost još dugo vremena.

Personalizirani kondomi

Ukoliko vam nedostaje ideja za otkačeni rođendanski poklon, uvijek možete naručiti kondom koji je individualno tiskan. Na njemu se može naći fotografija ili riječ po vašem imenu ili bilo što drugo što vam se čini zgodno za tiskati baš na kondomu.

Dizajnerski kondomi

Po najnovijem istraživanju studentica Tekstilno- tehnološkog fakulteta, do modnih trendova najviše drže studenti privatnih fakulteta. Kako bi baš potpuno bili u stilu, ovi studenti mogu i voditi ljubav na visokoj nozi. Zbog ovih ‘trendsettera’ postoje Luis Vuitton, Marc Jacobs ili pak Chanel prezervativi. Za seks s Louis Vuitton kondomom morat ćete izdvojiti oko 55 eura, no njegova visoka cijena ne znači da je sigurniji ili kvalitetniji, već samo malo više ‘fancy’.

Kondom sa zubima

Kondom ‘Rape- aXe’ namijenjen je ženama koje odlaze u neka nepoznata područja i na taj način se mogu zaštiti od mogućeg silovanja. Naime kondom ‘Rape- aXe’ s unutrašnje strane ima zube poput ribljih koji prilikom penetracije doslovno zagrizu neželjeni penis tako jako da prezervativ može ukloniti samo liječnik.

Muškarac koji tako nastrada od ovog ribljeg ugriza kondoma ne može neko vrijeme mokriti, a niti hodati. Ovaj kondom idealan je za djevojke i žene koje odlaze same u neka nepoznata područja ili pak idu na izlazak naslijepo.

Kondom Condometrics

Ovaj kondom je jednak kao i svaki drugi, samo što na sebi ima nacrtane mjerne jedinice kojima se može izmjeriti dužina penisa. Na stranici Condometricsa stoji kako je svaki od kondoma posebno testiran, te da je jedina razlika između ovog i klasičnog kondoma, ta da ovaj osim što štiti ima i mjerne sposobnosti.