Pretraga

Velika novost na TikToku: Uvode svoju inačicu popularnih ‘storija’

A- A+

Nakon dugo vremena, TikTok uvodi veliku novost: omogućit će dijeljenje nestajućih fotografija i videa. Riječ je o već dobro poznatoj mogućnosti s kojom smo se prvo upoznali na Snapchatu, a zatim su je preuzeli Facebook i Instagram.

tiktok

Kon Karampelas, Unsplash

TikTok Stories će omogućiti korisnicima postavljanje videa i fotografija na 24 sata, prije nego što trajno nestanu s profila. Ova vijest je došla netom nakon što je WhatsApp, mnogima omiljena platforma za komunikaciju, uvela sličnu mogućnost – slanje fotografija i videa koji se mogu pogledati samo jednom (više o tome ovdje).

Izdvojeni članak
tiktok

Kako premotati video na TikToku? Evo jednostavnog načina, provjerite jeste li dobili novu značajku

– Uvijek razmišljamo o novim načinima kroz koje možemo donijeti vrijednost našoj zajednici i obogatiti TikTok iskustvo. Trenutno eksperimentiramo kako bismo mogli kreatorima omogućiti dodatan prostor za oživljavanje njihovih kreativnih ideja za TikTok zajednicu, rekao je glasnogovornik TikTok-a za BBC.

Iako su storiji prisutni na gotovo svim društvenim mrežama, pa čak i platformama za komuniciranje (kao što je WhatsApp), nisu svugdje jednako zaživjeli. Tako su storiji na Instagramu najnormalnija stvar, dok su oni na Facebooku ipak nešto rjeđi slučaj. Kako će proći priče na TikToku?