Pretraga

[Video] Ljudska gesta policajca: Učeniku došao na maturalnu umjesto poginulih roditelja

A- A+

Policajac Eric Ellison je prije dva tjedna dobio najteži mogući zadatak pa je obitelj Portie morao obavijestiti o prometnoj nesreći u kojoj su poginuli njihovi roditelji. Kada je najmlađi sin Kazzie čuo za tragediju nije znao što će s proslavom maturalne večeri pa mu je Ellison odlučno ponudio podršku te su se samo tjedan dana kasnije zajedno pojavili na pozornici u njegovoj ‘srednjoj ‘. U našem videu pogledajte dirljivu reakciju Kazzievih kolega.

foto: www.12newsnow.com

Roditelji američkog maturanta Kazziea Portiea su prije dva tjedna poginuli u prometnoj nesreći pa je policajac Eric Ellison morao obavijestiti njega i njegovu obitelj o nemilom događaju, objavila je američka internet stranica www.12newsnow.com.

Nakon što je saznao ovu ružnu vijest najmlađi Kazzie nije znao što će s maturalnom večerom na koju je trebao samo tjedan dana nakon ove tragedije. Teksaški policajac nije razmišljao dugo pa mu je odmah naglasio kako mora ići na svoju proslavu završetka srednje škole, jer da će njegovi roditelji sigurno biti tamo prisutni, a i on će mu čuvati leđa.

Izdvojeni članak

Policajac se rasplesao pred sigurnosnom kamerom

Uz podršku Ellisona, maturant Kazzie Portie hrabro je izašao na pozornicu po svoju zasluženu diplomu. Na dirljivu scenu njihovog pozdrava reagirala je cijela dvorana. Svi su se ustali i počeli navijati kako bi dali podršku mladiću.

Nakon cijelog događaja policajac je objasnio da je odmah znao kako je to ispravna odluka. I sam je otac maturantice pa bi volio da netko napravi nešto slično u slučaju njegove nesreće. Nada se kako će uspjeti pomoći obitelji Portie da, unatoč tragediji, nastavi sa svojim životom.

Mladom Kazzieu želi biti podrška i u budućnosti kako bi nastavio s ostvarivanjem svojih planova i za početak da se upišu na željeni fakultet. U videu na dnu pogledajte dirljiv trenutak i ovacije pune dvorane.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

This was such a special moment. Thank you class of 2015 for making this such a memorable occasion for our family. So proud of you @kazz418 I love you so much. Throughout all of this you have been so strong and we are so proud of you. Thank you for being such a great brother. I am so excited to see what the future holds for you. I know mom and bubba are so proud of you. Again, love you brother and thank you for being who you are.Kazzie Portie

Posted by Blake Henning on 30. svibnja 2015