Pretraga

Zbog majke postale prostitutke

A- A+

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 44-godišnje majke zbog podvođenja i zlostavljanja svoje dvije kćeri. Četiri godine ih je iskorištavala te naplaćivala njihove seksualne usluge od 100 do 150 kuna, a sve se događalo u malom ličkom selu. Jedna sestra ima samo 12 godina, dok je starija tek postala punoljetna.

Podignuta je optužnica protiv 44-godišnje majke kojoj se na teret stavlja da je četiri godine organizirala pružanje seksualnih usluga njenih kćeri. Jedna od njih je maloljetna i ima samo 12 godina, dok je druga tek postala punoljetna.

www.pticica.com

Izdvojeni članak

Dvije trećine mladih priznalo da su doživjeli nasilje u vezama

Ovu vrstu usluga kćeri su pružale unutar kuće u malom ličkom selu, a cijene su se kretale od 100 do 150 kuna. Majka je zarađivala od mušterija iz tri dalmatinske županije.

DORH nemarnu majku tereti za podvođenje i što nije omogućila svojoj djeci zadovoljavanje osnovnih životnih potreba. Sestre su živjele u neprimjerenim uvjetima za život pa su se odale prostituciji.

Ova 44-godišnjakinja će suđenje vjerojatno dočekati iza rešetaka, jer je sud dobio zahtjev za produljenje pritvora. Ove se mjere oduzimaju zbog mogućnosti bijega, utjecaja na svjedoke ili ponavljanja kaznenog djela.