Pretraga

Zbog majke postale prostitutke

A- A+

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 44-godišnje majke zbog podvođenja i zlostavljanja svoje dvije kćeri. Četiri godine ih je iskorištavala te naplaćivala njihove seksualne usluge od 100 do 150 kuna, a sve se događalo u malom ličkom selu. Jedna sestra ima samo 12 godina, dok je starija tek postala punoljetna.

Podignuta je optužnica protiv 44-godišnje majke kojoj se na teret stavlja da je četiri godine organizirala pružanje seksualnih usluga njenih kćeri. Jedna od njih je maloljetna i ima samo 12 godina, dok je druga tek postala punoljetna.

www.pticica.com

Izdvojeni članak

Dvije trećine mladih priznalo da su doživjeli nasilje u vezama

Ovu vrstu usluga kćeri su pružale unutar kuće u malom ličkom selu, a cijene su se kretale od 100 do 150 kuna. Majka je zarađivala od mušterija iz tri dalmatinske županije.

DORH nemarnu majku tereti za podvođenje i što nije omogućila svojoj djeci zadovoljavanje osnovnih životnih potreba. Sestre su živjele u neprimjerenim uvjetima za život pa su se odale prostituciji.

Ova 44-godišnjakinja će suđenje vjerojatno dočekati iza rešetaka, jer je sud dobio zahtjev za produljenje pritvora. Ove se mjere oduzimaju zbog mogućnosti bijega, utjecaja na svjedoke ili ponavljanja kaznenog djela.

Zbog majke postale prostitutke
Share via
Copy link
Powered by Social Snap